Naju 2002

"Križni Put, koji ja osobno s tobom krvareći prolazim"

Poruka 18. siječnja 2002.

Potpuno iscrpljena kako sam bila jer sam trpjela vrlo velike boli, nemoćna da izmolim ni Oče naš, uspjela sam ipak doći do Postaja Križnog Puta na Planini Blažene Majke, razmatrajući o bolima koje je Gospodin trpio. Kad smo stigli do Devete Postaje, osjetila sam da mi se ipak stanje znatno poboljšalo dok sam molila zatvorenih očiju. To nas je jako iznenadilo, jer mi je sve do prije nekoliko trenutaka bilo tako teško pomicati tijelo kao da su me tukli željeznom palicom. Bilo je oko 9:30 prije podne.

Bilo je puno tragova svježe krvi na popločenim površinama Križnog Puta (izgrađenim za hendikepirane). Kod Dvanaeste Postaje, vidjeli smo svježe tragove krvi kojima je tlo bilo posvuda poškropljeno. Bilo je i takvih tragova koji su pokazivali da su ih napravile kaplje krvi kapajući na tlo i rasprskavajući se. Nalazili smo svježe tragove krvi cijelim putem od Sedme Postaje do Trinaeste Postaje.

(Klikni ovdje da vidiš fotografije tih tragova krvi)

(Klikni ovdje da pročitaš svjedočanstvo o tim tragovima krvi)

Penjali smo se Postaju za Postajom, pažljivo promatrajući oko sebe. Kad smo se zaustavili kod Sedme Postaje radi kratkog razmatranja, vidjela sam viđenje. Kad god bi ljudi u svijetu počinjali grijehe, Isus bi bivao ponovno razapinjan i trnova kruna bivala bi jače pritisnuta na Njegovu glavu uzrokujući još veće krvarenje. Njegovo je Presveto Srce također bivalo razdirano i krvarilo bi. Blažena Majka je sve to promatrala, lijući krvave suze od bolova u njezinom Srcu koje joj se trgalo. I progovorila je ljubezno i blago.

BLAŽENA MAJKA:

Moja ljubljena kćeri! Vaš Gospodin i ja Koji slušamo glas vaših žarkih molitava koje prikazujete svakodnevno da biste pomogli Gospodinu nositi Križ primamo time od vas veliku utjehu. 

Ja sam tada žarko molila, u svom srcu podižući glasnu molbu: "Oh, Majko moja, moja Majčice! Što ja da ne učinim, kad moje slabe i bijedne molitve mogu biti od utjehe Gospodinu? Kako sam Gospodinova ako umirem i Gospodinova ako živim, dopusti mi da postanem vjerno oruđe prema Gospodnjoj Volji". Tek što sam završila svoju molitvu, i, nakon iznenadnog zvuka bičevanja, pala sam na tlo posuto kamenjem i počela se valjati po tlu. Bila sam sretna što sam mogla učestvovati u Gospodinovim trpljenjima. (Kasnije, oni koji su sa mnom molili su mi rekli da sam se rušila na tlo oko dvanaest puta.) I onda sam čula Gospodinov glas.

ISUS:

Moja voljena malena dušo! Čedo moje milo koje nalaziš radost u trpljenju boli za Mene i Moju Majku i za obraćenje grješnika! Mnoge će se duše pokajati po bolima koje ti trpiš u sjedinjenju sa Mojom Majkom u mojoj Ljubavi koja sve nadilazi. Zar bih mogao ne biti s tobom, kad si ti uvijek na takav način s Mojom Majkom? Zar bih mogao ne slušati glas molitava koje ti prinosiš? 

Ovo mjesto je Križni Put, kojim Ja sam zajedno s tobom hodam lijući krv. Stoga, ako svi oni koji ovim Križnim Putem hode otvore vrata svojih srca širom, požele iskreno da se sjedine sa Mnom, i mole uzimajući dijela u trpljenjima koja sam ja trpio, oni će naći Mene i primiti duhovna i tjelesna ozdravljenja. 

Sva djeco moja voljena u svijetu! Čak i u ovo vrijeme, nakon što je dvije tisuće godina prošlo, Ja dolazim k vama, prolijevajući ovako krv, da bih bio s vama. Nemojte žaliti u posljednji dan što ste prionuli i obeščastili se stvarima ovoga svijeta i tijela koje će propasti i proći, već se brinite i požurite da dođete k Meni po Majci Mojoj, naoružajte se porukama koje vam Moja Majka i Ja dajemo radi vašeg pokajanja, ponavljajući vam te riječi uvijek isponova, da biste baštinili Nebo koje vam je zasluženo neizmjernim bolima na Križu.

Julija Kim
Naju, Koreja
Copyright © 2002, Mary's Touch By Mail. Sva prava pridržana.