2024-01-26

Nakon današnjih poveznica u ovom gornjem dielu stranice, stara stranica iz ranih 2000-tih je nepromienjena.,
onakva kakvu sam je napisao prie 20 godina.
Osim što su neke poveznice prerađene da samo vode natrag, jer
bi vodile na krivi sadržaj, i što sam izpravio grješku ili dvije.

Ali ovdje je arhiv elekroničke pošte (pretežito na Engleskom) s dopuštenjima Joe-a i Linde Majchrowski koji su snimili i postavili izvorne čudesne fotografije.

I ovdje je kako je izvorno izgledala njihova stranica s čudesnim fotografijama.

 


 

NOVO o ovom čudesnom kipu!

Naša Gospa Kraljica Mira
Međugorje, 25. ožujka 2001.

"Draga djeco!
Pozivam vas i danas da se otvorite molitvi. Dječice, živite u vremenu gdje vam Bog daje velike milosti, a vi ih ne znate iskoristiti. Brinete se za sve drugo, a za dušu i duhovni život najmanje. Probudite se iz umornog sna vaše duše i recite Bogu svom snagom Da. Odlučite se na obraćenje i svetost. S vama sam dječice, i pozivam vas na savršenstvo vaše duše i svega što činite. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu."

 

Zdravo Sveta Kraljice na uzvišenom prijestolju, o Marijo!
Zdravo Kraljice Milosrđa i Ljubavi, o Marijo!
Radujte se svi vi Kerubini, pjevajte s nama Serafini,
Nebesa i zemljo odjekujte pjesmom
Zdravo, zdravo, zdravo Kraljice!

Ove je fotografije Kipa u crkvi Sv. Jakova, u Međugorju u svibnju 2001 načinio Joe sa udaljenosti od približno 3-4 metra (12-14 stopa). Fotografija na lijevoj strani bila je slika broj 9 filma, i bila je učinjena prije Svete Misne Žrtve. Fotografija na desnoj strani učinjena je nakon Mise i bila je slika broj 12 istog filma. Nekoliko tjedana nakon njegovog hodočašća njegovih smo pet filmova razvili, i odmah primjetili ostale neobične fotografije prikazane u ovoj galeriji, ali nismo zamjetili razlike između ove (dvije) snimke.

Zapravo, bilo je to tek kad je do nas stigla vijest iz Međugorja da su jedna časna sestra i neki hodočasnici vidjeli da se Djevica Marija stvarno pojavila namjesto kipa za vrijema Mise Jubileja (25. lipnja. 2001.) da smo odlučili ponovno pregledati fotografije da bismo pobliže razmotrili slike ovog kipa. Na naše veliko iznenađenje zapazili smo pomak u položaju njezina glave koja se uzdigla, njezinih očiju koje su uprte naprijed, te posebno njezinih ruku koje su uzdignute u moltvi i dodiruju (skoro) dno njezinog lica! Naravno, znamo da brojni čimbenici, kao što su to kut promatranja te blizina mogu zavarati oko, ali kao što ćete zamjetiti razlike su zapanjujuće. Za najbolju usporedbu fotografija postavite rezoluciju na 800x600.

NAŠA GOSPA NAS POZIVA NA MOLITVU U MEĐUGORJU I POSVUDA. LJUBAV ZOVE. SLUŠATE LI . . . . . . . .

Photo no. 9                                                                                   Photo no. 12

Poruka, 25. svibnja 2001.

"Draga djeco!
U ovom milosnom vremenu pozivam vas na molitvu. Dječice, radite puno ali bez Božjega blagoslova. Blagoslivljajte i tražite mudrost Duha Svetoga da vas vodi u ovom vremenu kako biste shvatili i živjeli u milosti ovoga vremena. Obraćajte se, dječice, i kleknite u tišini vašega srca. Stavite Boga u središte vašega bića kako biste tako mogli u radosti svjedočiti ljepote koje Bog neprestano daje u vašemu životu. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu."

Photo no. 13                        

Slika na lijevoj strani je istovjetna fotografiji prikazanoj iznad (fotofrafija broj. 9), ali je uvećana, kao i podrezana te postavljena pored fotografije broj 13 koja je učinjena neposredno nakon fotografije 12 iznad. Fotofrafija broj 13 s lijeva nije ni na koji način preinačena, i ne samo da je očit pomak u položaju, već se čini također da su joj oči suzne - Majka je koja plače za svojoj izgubljenom djecom. . . . .

Međugorski vidjelac, Ivan Dragičević ustvrdio je za vrijeme ukazanja Naše Gospe njemu u utorak navečer, 11.rujna 2001., kako nikad još nije bio vidio Našu Gospu tako tužnu u dvadeset godina. 14. rujna 2001. data je ova poruka:

"Draga djeco,
Mir, mir, mir. Moja draga djeco, molite za mir, molite zajedno sa svojom majkom za mir.
Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu."

Ova stranica je vjerno preveden tekst ove stranice s ove lokacije, i postavljena je s ljubeznim dopuštenjem nositelja copywrighta Pozor! 2004/03/17. Već od prije nekih tjedan dana ovaj je website nestao! Ako itko zna išta u prilog, molim te piši mi na m.rovis [at] inet.hr! Hvala!

Copyright  2002 J & L  Majchrowski.  Sva prava pridržana! 
Sve fotografije su pod copyrightom (c) i isključivo su vlasništvo Mysticalphotosoftruth ili navedenih vlasnika.