Naju 2002

"Ispunite poslanje koje vam je povjereno"

Poruka 27. siječnja 2002.

Dok sam molila na Postajama Križnog Puta na Planini Blažene Majke, u srcu sam predano razmatrala o bolima koje je Isus podnio. Nakon što je premnogo udaraca već primio i čitavo Njegovo tijelo je bilo isprebijano i obliveno krvlju, Isus se uspeo strmom cestom na Kalvariju, noseći ne samo teški Križ, već i grijehe čitave ljudske vrste. Jer morao se potpuno predati da se mogne ispuniti Volja Boga Oca i da Ocu bude dana sva slava, pa nije ni svoju Majku mogao utješiti koja Ga je plačući slijedila. Penjala sam se Križnim Putem Postaju po Postaju, razmatrajući o Isusovom Srcu ispunjenom tugama.

Kad smo bili kod Jedanaeste Postaje, jedan je od hodočasnika molio: "Isuse! Dosad sam mnogo puta razapinjao Isusa i Blaženu Majku živeći u grijesima. Ali odsad, ostavit ću se tog čekića kojim sam razapinjao Isusa i Blaženu Majku, i postat ću kliješta da izvlačim brojne čavle koje sam u Njih prikovao." Dok je on molio, kaplja Gospodinove Krvi nenadano je pala odozgo proizvevši jasno čujan zvuk kad je pogodila tlo. Bila sam tako iznenađena da sam kriknula: "Oh, Gospode!" Čovjek koji je stajao pored mene također je vidio Krv i uskliknuo: "Oh, to je krv!" U tom trenutku začula sam Isusov glas:

ISUS:

Voljena Moja djeco koju pozivam! Kako bih Ja mogao ne voljeti vas koji ispovijedate da ste grješnici i hrlite k Meni? Razlog što objavljujem Svoju Ljubav čak i krv prolijevajući za vas jest da potpuno isperem grijehe vaše i da pretočim u vas Svoju krv. Ovo je svjedočanstvo Moje prevelike Ljubavi prema vama i Krv je Saveza. Sada vam još sve izgleda nejasno, ali u ne tako dalekoj budućnosti jasno ćete razumjeti koliko su važne milosti koje vam udjeljujem. Zato, budniji budite i, junačkom vjernošću, ispunite poslanje koje vam je povjereno.

Voljene Moje malene duše! Da nagradim vaše molitve ispunjene iskrenom ljubavlju i suzama, koje prinosite dan za danom, otvaram Svoje Srce i šaljem na vas blagoslove.

Isus nam je dao Svoju Predragocjenu Krv kod Devete, Jedanaeste i Dvanaeste Postaje.

Julija Kim
Naju, Koreja
Copyright © 2002, Mary's Touch By Mail. Sva prava pridržana.