25. lipnja 2023.g.

Ovaj govor izrekao je Otac Smiljan Dragan Kožul u moj diktafon, u doba dok je digitalno snimanje još bilo skupo, oko 2003. g., prije 20 godina.

Ne znam je li ovu Mrežnu lokaciju citirao kao izvornik auktor koji je iz te snimke načinio ovaj slikopis i postavio ga na Youtube:
Pater Smiljan Kožul: Gospa je papi poslala krunicu (ili: https://youtu.be/watch?v=lTxBHa9DxsQ )
važno je da istina o vjeri Ivana Pavla II u ukazanja Gospe, Kraljice Mira, nastavlja sjati.

Datoteku, ako je tvoj preglednik ne učitava automatski, možeš skinuti (klikni!) na svoj tvrdi disk i poslušati nekim programom koji čita mp3 datoteke.

U široj je javnosti izpričao Pater Smiljan 2020.g. još jednom svoja sjećanja na ove događaje, i ona čine velik, vrlo vriedan dio te audio-vizualne snimke, a to je emisija Izdvojeno, Laudato TV-a:
Fra Smiljan Kožul o snazi svete krunice, pa uzporedite.

Ovaj je to slikopis, prikazan prvi put 10. listopada 2020.g..

Ako želite čitati tu knjigu koju je Papa Ivan Pavao II 1986.g. na dušak pročitao čim ju je od Patera Smiljana dobio, možete je ovdje u elektroničkom obliku čitati.

Kao i samu sliku predaje te dragocjene Krunice koju je sama Gospa poljubila i blagoslovila za Ivana Pavla II, tako mi je i tu knjigu prie 20 godina Pater Smiljan bio posudio da ih skeniram i postavim na Mrežu.

Evo i te slike:

Siguran sam da se sveti Papa Ivan Pavao II i na Nebu moli da Biskupi Hrvatske priznaju (onda, te 1986.g., se je, kako možete čuti u mojoj snimci, te čuti i vidjeti u snimci Laudato TV-a, molio da to učine Biskupi tadašnje države, Jugoslavije), da su ukazanja u Međugorju uistinu Božje djelo.

 

28. srpnja 2023.g.

Stranica je sada u nekim dielovim bolja, posebice bi se
sada ovaj slikopis trebao moći pregledati i preslušati na bolji način.