Informacije na stranici koju sada gledaš su sažeti izvještaj o posebnom čudesnom događaju u kojem je sudjelovao Sveti Otac Ivan Pavao II, a ovdje su za tebe prenešene sa jedne druge stranice.

Izvoli, pregledaj fotografije, a o njihovom podrijetlu pročitaj pri dnu stranice.
 

  Euharistijsko čudo kojem je svjedok Sveti Otac

"Očitovao sam vam Presvetu Euharistiju na različite načine da bi Moja djeca mogla shvatiti važnost Presvete Euharistije."

"Požurite da postanete gorući plamenovi ljubavi, naknade i poklonstva Gospodinu koji jest u Presvetoj Euharistiji."

iz Isusovih i Marijinih poruka po Juliji Kim

 

Datum

Mjesto

Pojedinosti

Svjedoci


31. listopada 1995.
[utorak]


Vatikan


Sâm Sveti Otac bio je svjedokom jednog Euharistijskog čuda, i blagoslovio je Juliju Kim neposredno nakon što se čudo dogodilo.

 


Papa Ivan Pavao II
i drugi svećenici

 

Sveti Otac svjedok jednog Euharistijskog čuda

31. listopada 1995, za vrijeme Mise u Papinskoj Kapeli.

1995. 10. 31.
Sveti Otac se iznenadio da je i On sâm postao svjedokom (čuda) izmjene Hostije u Tijelo i Krv u Julijinim ustima.

 

 

1995. 10. 31.
Odmah nakon što je Sveti Otac bio svjedok (čuda), Njegova Visost je blagoslovila Juliju Kim.

1995. 10. 31.
Zatim je Sveti Otac pomilovao Juliju Kim po obrazu.

1995. 10. 31.
I nad njom učinio znak Križa.

1995. 10. 31.
S velikim štovanjem prema Svetom Ocu, Julija Kim mu se smješi, nakon što se pred Njim duboko poklonila u korejskom stilu.

Informacije na ovoj stranici koju sada promatraš su sažet izvještaj o posebnom čudesnom događaju u kojem je sudjelovao Sveti Otac Ivan Pavao II, i ovdje su za tebe prenešene sa ove stranice:

upozorenje: nepostojeći link, 2006-04-05: www.najumary.org/index.files/euch-miracle.htm

Eto, to je bila lokacija nekad, a ove stranice od kojih je jedna zapravo tadašnji izvornik na engleskom, a druge dvije prijevodi, izrađene su prema toj nekadašnjoj izvornoj stranici.

U vrijeme prerađivanja ove web lokacije, 2006-04-05, jedino sam mogao naći ovu poveznicu na, kroz svo međuvrijeme, vrlo modificiranom, izvornom websiteu: http://www.najumary.org/notable01-01.html

koja se može pogledati na ovoj lokaciji na svjetskoj mreži:

www.najumary.org/

Engleski jezik kojim je pisana ta korejska stranica te inače divne i vrlo potrebne lokacije, nije jasan u svakom pojedinom izrazu, pa prema tome i hrvatski prijevod možda sadrži manje bitne nepreciznosti. Nema većih nejasnoća.

Dopustio sam si slobodu da pogodim poneko od nejasnih značenja (već prema raspoloživom vremenu koje sam mogao izdvojiti za taj posao; bilo bi potrebno proučiti cijelu korejsku lokaciju na engleskom, da se postigne veća preciznost). Na ovoj adresi možeš vidjeti moju interpretaciju:

www.exDeo.com/Naju/wPope/indexh.php

Ova stranica čije retke čitaš jest samo sažetak ili bolje izvadak iz te stranice. Ova stranica čije retke čitaš je:

www.exDeo.com/Naju/wPope/indexh.php

i ona je jedino o čudesnom događaju kojem je Sveti Otac osobno bio nazočan.
 

Jedna važna napomena koja je ujedno i molba za pomoć. Pročitao sam na:

www.heartofjesus.ca

što je lokacija na svjetskoj mreži Oca Biskupa Romana Danylaka (trenutno nemam vremena da potražim točnu stranicu njegove lokacije gdje o. Biskup Danylak pruža slijedeće pojedinosti),
da je Sveta Stolica izdala formalno dopuštenje da se informacije o čudesnom događaju, opisanom na stranici koju sada čitaš, 31. listopada 1995, u Papinskoj Kapeli u Vatikanu, nakon Svete Mise, smiju širiti.

Još nisam imao milost da saznam više o tom formalnom Papinskom dopuštenju.

Molim te, pošalji mi svaku, odnosno bilo kakvu informaciju, koju možda imaš, o tom dokumentu koji je Sveta Stolica izdala!

Trudim se postaviti gumbić za kontakt na vrh većine mojih stranica, u meniju. Klikni na mail ikonu koja se pokaže kad prelaziš mišem preko kontakt gumba!