Naju 2002

"Vrijeme pravednog Božjeg Suda nije daleko..."

Poruka 9. srpnja 2002.

Trpjevši kroz tri dana boli, i ne mogavši uopće zaspati od prekjučer, prinijela sam te patnje za posvećenje klera i posvećenih osoba i za obraćenje grješnika. Hrvavši se s bolju kroz cijelu noć, vidjeh da se vani već razdanjuje. Oko 7 sati, dok sam još bila u krevetu, moleći i pokušavajući zaspati, vidjela sam u viđenju vrlo žalosne prizore. Bili su to takvi prizori da ih nisam bila kadra ni gledati otvorenih očiju. Toliko su bili neopisivo užasni. 

Ljudi, muško i žensko, mlado i staro, prepuštali su se grijesima nečistoće, i bili su to prizori potpune ludosti. Neugodno bi čovjeku bilo čak i spomenuti samo poneki od tih bestidnih čina koje su radili. Kako bih uopće mogla sve ih nabrojiti? Te razne vrste grijeha koje su počinjali s ohološću koja je do neba dosezala, što je podsjećalo na Babilonsku Kulu, potpuno bi čovjeka prenerazile.

Isus i Blažena Majka, koji su to promatrali, najprije su plakali, zatim su njigove suze postale krvave, i naposljetku su plakali krvavim suzama i znojili se krvlju. Ove krvave suze i krvavi znoj padali su, ali se činilo da nestaju prije nego su dosizali tlo. U isto vrijeme, primijetila sam da nešto kapa na moje čelo. Iznenadila sam se i brzo obrisala čelo rukama, ali sam osjetila da nešto i dalje kapa, ne samo na moje čelo već i na čitavo moje tijelo. Dok sam razmišljala je li to tjelesna stvarnost ili nešto duhovno, začula sam divni i nježni glas Blažene Majke.

BLAŽENA MAJKA:

Moja ljubljena kćeri, malena dušo! Sin moj Isus i ja vrlo smo utješeni kaleźima utjehe koje ti prinosiš velikom s ljubavlju i žrtvom.

Kćeri! Zar nisi jasno vidjela stanje u kojem se nalaze djeca u svijetu? I zato sam, zajedno sa Sinom Mojim Isusom, objavila prečicu u Nebo, pokazujući brojne znakove preko tebe, koju sam odabrala u Najuu, u Koreji, i ponavljam uvijek iznova iste riječi već toliko dana da spasim ovaj svijet i djecu u svijetu. A ipak, među djecom u svijetu, koliko je duša zaista prepoznalo i slijedilo moje riječi i riječi mog Sina Isusa? Čak i velika većina klera i posvećenih osoba koje sam izabrala i moje djece koju sam posebno pozvala i koja bi morala poznavati mene i mog Sina Isusa ne tješe ranjena Srca mog sina Isusa i moje slijeđenjem poruka koje im moj Sin Isus i ja dajemo. Naprotiv, duhovno su oslijepjeli i oglušili i ostaju zaposjednuti ispraznim opsjenama i bez duhovnog vodstva. Kako bismo mogli Sin moj Isus i ja ne plakati krvavim suzama i krvavim znojem kad je tako?

Sva djeco u svijetu! Vrijeme Božjeg pravednog suda nije daleko. Stoga sada nemojte više odugovlačiti, već se žurno kajite, i, čvrsto se držeći za moje ruke, pođimo Sin mom Isusu koji vas tako jako voli.

I upravo sada, brojna djeca u svijetu, muško i žensko, mlado i staro, bez kolebanja počinjaju grijehe bestidnosti, pa i protivne vlastitom staležu, i, da sebe uzvise, gaze ostale, koristeći se svim prikladnim sredstvima, pa čak i ubojstvima. Čak i djeca koja su pozvana bore se jedna protiv drugih poput demona željnih da se uzvise više nego drugi. Kako time raduju demona razdora, kojeg je cilj da spriječi ljude da ostvare jedinstvo, koji širi razdor među ljudima, i želi ih sasvim podijeliti! Eto, demoni, na taj način vrlo obradovani, pristupaju vam s prijetvornim prijateljstvom i svakovrsnim lažnim dobrima da bi širili razdor unijeli zabunu. Eto, mnoga djeca u svijetu, pa i velika većina djece koju sam izabrala, slijede lažne proroke. Dok to promatram, teško se osjećam u Srcu. 

Ti glasovi samozvanih proroka koji se koriste mojim imenom da primame djecu u svijetu lažnim proroštvima... Ti lažni proroci koji šire tlapnje i isprazne zablude kao da bi bile riječi mog Sina Isusa i moje... Ja i Moj Sin Isus smo vam već rekli kroz našu kćer, malenu dušu, kako da dođete prečicom u Nebo postavši jednostavne i malene duše poput djece. A ipak, kako ste slijepi i gluhi, kako ne vidite i ne čujete i kako ne shvaćate!

Djeco! Zar morate ostati nemoćni da odbacite beskorisne znatiželje, da odbacite isprazne tlapnje, lažna proroštva, i zablude, zar morate ostati poput praznih žitnih klasova sve do kraja, da biste bili na koncu, na Posljednjem Sudu, bačeni u sumpornu vatru koja strahovito gori? Požurite da povjerujete u poruke koje vam Sin moj Isus i ja dajemo, slijedite ih, i spasite se. 

Ovo današnje vrijeme u blatu je grijeha koji su veće zlo nego u vrijeme sodome i Gomore i u vrijeme Noe i Potopa, i tako se nanose uvrede Bogu. I zato vas molim svojim zadnjim krvavim suzama.

Požurite, dođite, sva djeco u svijetu! Vama koji priđete k Meni, što vam ne bih dala? Ali se velika većina djece već otuđilo od Boga. Zbog toga moj Sin Isus, vaš Otkupitelj, prolijeva krv i vodu iz Svog rastrganog Srca, a da ne štedi ni kapi, da bi vas spasio, a koliko se duša zaista kaje? Bog Otac, koji to vidi i sažaljeva, pun je srdžbe i uskoro će poslati kaznu.

Sva djeco u svijetu koja ste odabrana! Shvatite jasno da je Predragocjena Krv iz Presvetog Srca mog Sina isusa, koju je On svu prolio, nimalo se ne štedeći, da bi vas spasio, Gospodinova beskrajna Ljubav, koja je visoka, duboka, i široka, zahvalni budite i navjestite Predragocjenu Krv s Križa posvuda.

Bili svi vi uračunati kao dobro žitno klasje u dan Božjeg strogog suda kad On odvoji korov od žita i svi vi uživali Nebo; ne rasipajte ni trenutka vašeg putovanja, bilo ono kratko ili dugo, već pokažite snagu ljubavi svim silama, velikodušno prinosite čak i one boli od kojih vaša nutrina krvari. 

I postanite svjetlo koje svijetli u ovom zamračenom svijetu koji je u vrlo velikoj opasnosti, i pomozite tim brojnim dušama koje lutaju u tami i koje razne stvari rastresaju, da se ukrcaju na Marijinu Lađu spasenja i da i one vrše poruke zajedničke Ljubavi Isusovom Srca i mog Neokaljanog Srca.

Ako sva djeca u svijetu budu obratila svoje živote u molitvu i slijedila me, bdjela, molila, i prinosila žrtve i naknade da ne bi otpali od Lađe Spasenja koju sam ja pripremila, posjedovat će drvo vječnog života u svijetu koji dolazi i uživat će vječnu radost, ljubav i mir za Gospodinovim stolom.

Nakon što je Blažena Majka završila govoriti, osjetila sam da nešto kapa na moje lice, oglasi se, i oteče. U čudu je li to duhovni fenomen ili tjelesni, pritisnula sam dugme na interfonu. Kad je pomaćnica dotrčala u sobu, bila je vrlo iznenađena i povikala je: "Oh, ne! Kako ovo može biti?" I zaplakala je. Zapitala sam je: "Ima li nešto na mom licu?" ali ona nije bila u stanju ni riječi kazati, samo je plakala. Malo zatim, rekla je: "Krv! Krv! To je krv..." I nije mogla nastaviti. Kako sam ja to htjela i sama vidjeti, kazala sam joj: "Ima li tu kakvo ogledalo? Možeš li mi ga donijeti?" I ona mi je donijela. Kad sam se ugledala, iznenadila sam se. Bilo je nebrojenih velikih i malih tragova krvi na mom licu. Neki su tragovi krvi bili svjetlo-crveni a neki tamno-crveni. Nije samo moje lice već i pidžama mi je bila gusto samrljana mnogim tragovima krvi i krvave vode. Dok je nekoliko pomoćnika promatralo, pet novih jasnih, krupnih tragova krvi pojavilo se na mojoj pidžami, na gornjem stražnjem desnom dijelu hlača.


O. Fausto Zelaya iz San Francisca
udjeljuje Sakramenat bolesničkog pomazanja Juliji

Oh, Gospodine! Budi hvaljen, primio zahvalnost, slavu i poklonstvo od svih ljudi u ovom svijetu usprkos naše nedostojnosti! Amen.

Julija Kim
Naju, Koreja
Copyright © 2002, Mary's Touch By Mail. Sva prava pridržana.