Naju 2002

Naš Gospodin plače s Križa na Gori Blažene Majke pokraj Najua

Poruka 30. lipnja 2002.
17-ta godišnjica što je Blažena Majka prvi put plakala u Najuu

U oko 6 poslije podne obavijestili su me da Isus sa Kalvarijske gore na planini Blažene Majke plače, i pošla sam na planinu, gdje sam stigla oko 7 poslije podne.

Na planini sam vidjela da Isus na Križu zaista lije suze iz Svojih očiju i znoji se čitavim tijelom. Tu se već bilo skupilo mnogo ljudi, koji su tako postali svjedoci ove zadivljujuće scene, i koji su plakali suze pokajnice. Neki su od njih glasno naricali.

Ja sam obrisala Isusove suze i znoj (rupcem od) pamuka i sakupila znoj koji je tekao niz njegove nožne prste u bočicu. Kad je jedan čovjek to vidio i rekao: "Zar to nije obična voda?", suze i znoj iznenada su prestali teći. Umjesto (suza i znoja), počela je voda teći niz prste. Ova voda nastavljala je teći, premda sam je uvijek iznova brisala. Počela sam šutke moliti:

"Oh, moja Ljubavi, moj Gospodine! Već si prolio toliko Predragocjene Krvi pa i krvave vode. Danas, na 17-tu godišnjicu što je Blažena Majka prvi put (ovdje) plakala, zar ćeš svo tijelo svoje istiještiti da nam daš i posljednju kaplju krvi?

Oh, Isuse! Smiluj se onima koji dolaze na ovu Planinu Blažene Majke i operi duše njihove, i otvori što je u njima zatvoreno i zapriječeno krvlju i vodom koje Ti prolijevaš tiješteći čitavo Tvoje tijelo da bi svi, bez iznimke, mogli postići pobjedu uskrsnuća s pomoću milosti pokajanja, te dali slavu Gospodinu. Također, i to ne samo ovim ljudima, pošalji slatku kišu Duha Svetoga na sve one suhe duše koje progone Blaženu Majku od Najua pa da se i one prepuste Gospodinovom Presvetom Srcu i Neokaljanom Srcu Blažene Majke, sjedine se sa Presvetim Trojstvom, i, u radosti sjedinjenja sa Svetima, postignu pobjedu u ratu protiv triju neprijatelja (demona, tijela, i svijeta) te očituju slavu Gospodnju.

Isuse, koji si Ljubav! Što ne bih ja, grješna žena, učinila za Tebe? Ja samo molim da ja grješna ispunim tvoju Volju." U tom trenutku sam začula Gospodinov glas.

ISUS:

Jesi li voljna trpjeti patnje za Mene i za Moju Majku i za obraćenje grješnika?

Ja sam odgovorila spremno: "Da, voljna sam." Čim sam odgovorila, Isus na Raspelu nastavio je prolijevati Svoju krv i vodu do zadnje kapi radi nas. Također sam vidjela viđenje u kojem su Gospodin i Blažena Majka kupali duše i tijela sviju Gospodinovom krvlju i vodom koje je On do zadnje kapi prolijevao a ja sam bila uz Gospodina i Blaženu Majku i pomagala im.

U tom trenutku, demoni, koji su promatrali izdaleka, iznenada baciše nekakav predmet na mene. Pogodili su me snažno u potiljak i pala sam prema naprijed snažno kričući. Mnogo ljudi, koji su to vidjeli, se iznenadilo. Krvarila sam iz usta i trpjela okrutne boli, a da ni tijelo nisam mogla micati. Tada sam ponovno začula Isusov glas.

ISUS:

Moja ljubljena malena dušo! Čak i ljubljeni apostoli Mog Presvetog Srca, koje sam izabrao između sveg stvorenog, ne kroče prema svetosti već, bez pravih nutarnjih čuvstava i oblažući se licemjerjem koje ukrašuje jedino vanjski izgled, varaju svoje bližnje i ne uspijevaju izmaći otrovnim strijela pohote. Pa onda pribjegavaju nedostojnim djelima koristeći se lukavstvima, međusobno se prezirući kolektivnom sebičnošću i nedostatkom razumijevanja, te zadajući međusobno svojim dušama rane na sramotan način. Dok to promatram, Moje Srce obuzimaju duboke tuge i žalovanje.

Štoviše, svećenicima, koje sam Ja odabrao i postavio, dana je dužnost da se čuvaju Moje Tijelo i Krv u Euharistiji i da se brinu za pastvu koja im je povjerena dajući hranu brojnim dušama da mogu duhovno rasti, ali velika većina njih ne shvaćaju važnost svećeništva i ne rade za slavu Mog Oca. Naprotiv, samozadovoljni su, smatraju da im ništa ne nedostaje ni duhovno ni svjetovno, i to Mom Srcu daje boli razdiranja na tisuće i desetke tusuća komadića i pretvara Ga u živi vulkan koji riga vatru.

Pa ipak, Moja ljubljena kćeri, Mene jako tješiš ti, malena dušo, koja prinosiš neprestane žrtve, naknade i molitve za sve one između svećenstva i posvećenih osoba u svijetu i za apostole Mog Presvetog Srca koje sam odabrao, ali su zastranili. Preko tvoje ustrajne ljubavi i pobožnosti, oživjet ću te duše koje polako bivaju uništavane iznutra. Eto zašto prolijevam i posljednju kap Svoje krvi i vode za obraćenje grješnika.

Sva djeco u svijetu koju pozivam! Morate shvatiti da vrijeme pravednog suda nije daleko, i morate budni biti i uvijek moliti. Kad ne bdijete, demoni, kojih mnogo ima u zračnom prostoru i na zemlji, koji dobro znaju o djelu koje vam je povjereno, i drže vas na oku vrebajući svaku moguću priliku da vas sruše hvatajući vas u zamku napasti, podjarit će vas da postanete ljubomorni i zavidni jedni na druge i da sudite jedni o drugima navodeći vas na netočnu prododžbu stvarnosti, i tako će postići da se raspršite na sve strane, postižući na koncu da vas odijele od Moje Ljubavi. Požurite stoga da se probudite i porazite lukave demone.

I da tako, bdijući i moleći u svjetlu Vjere, i žureći k Meni preko Majke Moje, i kajući se, pokažete znakove svetosti i svim se silama potrudite da pozovete brojne vaše bližnje u svijetu na nebesku gozbu da bi svi mogli postići da posjeduju plodove sa stabla vječnog života.

Oh, sva Moja ljubljena djeco u svijetu! Sa željom da si vi shvatite kako Ja, zajedno sa Majkom Mojom, se svega odričem, nimalo se ne uskraćujući, radi vas, i sa željom da se čitav svijet spasi, dajem neograničen blagoslov svima vama koji ste ovdje došli da nađete Mene i Moju Majku.

Julija Kim
Naju, Koreja
Copyright © 2002, Mary's Touch By Mail. Sva prava pridržana.