Naju 2002

Predragocjena Krv Našeg Gospodina i komadići mišića Njegova Srca silaze na Goru u Najuu

Poruka 11. lipnja 2002.

Hrvala sam se s bolima, ne mogući zaspati cijelu noć. A tada, u stanju između sna i budnosti, ugledah Blaženu Majku kako tužno plače na svojoj planini pored Najua. Pošto me to vrlo iznenadilo, brzo sam ustala i pogledala na sat. Bilo je 5 ujutro. Shvativši da me Blažena Majka zove na planinu, probudila sam jednog pomagača, i zajedno smo pošli na planinu.

Kao što uvijek radim kad god idem na Planinu Blažene Majke, prvo sam se pomolila pred kipom Našeg Gospodina u molitvi u Getsemaniju. Zatim sam kleknula, molila i razmatrala na mjestu gdje se Euharistija, koju sam je primila, bila pretvorila u vidljivo Tijelo i Krv u obliku srca za vrijeme Mise koju je slavio Preuzvišeni Roman Danylak i druga dva svećenika 22. rujna 1995. Dok sam živo razmatrala o onom što se dogodilo tog dana, razmišljala sam kako je: "Euharistija Tijelo i Krv živog Isusa; komadići mesa otkinuti su od Njegova Presvetog Srca, koje gori ljubavlju, i On ih nama daje", i molila sam za obraćenje grješnika i za posvećenje klera.

U tom sam se trenutku zanijela u ekstazu, i vidjela brojne ljude koji su odvraćali svoja lica od Boga i bili u stanju grijeha. Naročito su ljudi, mlado i staro, bez suzdržavanja jurili za užitcima i počinjali nečiste grijehe. Kad god bi tako činili, Presveto Srce Isusovo bilo bi trgano na komadiće. I nije to bilo sve! Čak su i neki između klera i posvećenih osoba, koji bi trebali biti uronjeni u Godpodnju ljubav i navještati ga, živjeli ne prema Gospodnjoj Volji, već prepuštajući se užitcima, počinjajući grijehe i trgajući Gospodinovo Presveto Srce.

Štoviše, ni djeca koja su bila posebno pozvana nisu živjela prema Volji Gospodnjoj, već su probadala Njegovo Presveto Srce nebrojenim strijelama. Jer su se trudila da se uzdignu iznad drugih, udružujući snage s đavolima oholosti, ljubomore, i zavisti, međusobno su se mrzili i bješnjeli jedni na druge, pa čak i počinjali ubojstva. Čitavo Gospodinovo tijelo bilo je obliveno krvlju. Tog trenutka sam rekla Gospodinu: "Gospodine! Nedostojna sam i slaba, ali želim sudjelovati barem malo u Tvojim trpljenjima." Gospodin mi reče: "Hoćeš li trpjeti boli da naknadiš za ono što grješnici čine?" Odgovorih: "Da, Gospodine, ako to može biti berem mala utjeha Gospodinu i Blaženoj Majci i pomoći da se grješnici pokaju."

I tog sam trenutka primila boli udaranja željeznom šipkom, bili mlaćenja batinom, boli gađanja kamenjem, i druge boli. Boli u donjem dijelu tijela kao pokora za grijehe nečistoće bile su neopisivo okrutne. Gotovo sam izgubila svijest. A onda je Gospodin, obliven krvlju, progovorio tužnim, ali ljubeznim glasom.

ISUS:

Hvala ti, moja ljubljena, draga malena dušo! Ne brini se nizašto kad se predaješ mojim naumima. Brojna moja djeca ovog svijeta, koji je na rubu propasti, zahvaćena su velikom olujom i sučeljena s vrlo velikom opasnostima. Budući da su duhovno oslijepljela i ne shvaćaju (opasnost), Moja Majka im je poslala žarke molbe po mnogim ukazanjima i na mnoge načine, da bi ih spasila. Pa ipak, čak i mnogi između svećenstva i posvećenih osoba nestalni su kolebaju se umjesto da pomažu i štite. Čak staju na stranu onih koji progone Mene i Moju Majku, i suprotstavljaju se djelima koja Ja i Moja Majka činimo. Što je to nego okrutnost i hladnoća srca? Takve kukavice i slabići jedino prihvaćaju što drugi kažu, bez da sami znaju, i time zakrčuju Crkvu. To (stanje) nije različito od nevidljivog groba. Čak i mnoga pozvana djeca nisu kadra razaznavati lukave đavolske opsjene i sve se više udaljuju od Boga, počinjajući razne grijehe, zabavljajući se sportovima, pa čak i uživajući u besramnostima na internetu, i doista su u stanju grijeha nečistoće, umjesto da postanu apostoli Presvetog Srca koji osvjetljuju svijet koji je postao sasvim mračan. Oni trgaju Moje Srce i Srce Moje Majke na komade, umjesto da im zalječuju rane.

 
I tada je Isus otvorio Svoje Presveto rastrgano Srce, govoreći: "Evo, pogledaj!". I iz Njegovog Srca su komadići mesa i kaplje krvi ispali.

Ljubljena Moja kćeri! Ovo vrijeme sada je pred sam dolazak kazne. I zato Moja Majka čvrsto drži ruku Boga Oca, koja je visoko uzdignuta, s kaležom gnjeva, i moli ga i Mene moli u suzama. I zato potičem djecu u svijetu da se pokaju, očitujući razne znakove u Najuu, u Koreji, kakve nikada još dosad nisam pokazivao, radi njihovog spasenja, ali djeca koja su pohitila k Meni i Majci Mojoj vrlo su malobrojna.

Oh, moji ljubljeni sinovi i kćeri koje pozivam! Potpuno sam otvorio Svoje Presveto Srce i dajem vam sve do najzadnje kapi krvi i vode, radi vas. Sada možete iskusiti nerazumijevanje i progonstvo i biti ranjeni u podijeljenoj Crkvi kad budete naviještali Mene i Moju Majku, ali budni ostanite i molite, ne zaboravljajući da smo Majka Moja i Ja uvijek uz vas, i velikodušno prinesite čak i boli koje vas do krvi u nutrini ranjavaju. I još se više trudite da se ne samo djeca koju pozivam, već i djeca u svijetu potpuno predaju Mojem Presvetom Srcu i Neokaljanom Srcu Moje Majke, da ostvare jedinstvo kao što su Otac, Sin, i Duh Sveti Jedno, i da postignu svetost. Obznani svima da je prečica k ostvarenju svetosti i postiznju jedinstva obraćanje vaših života u molitve, i hrabro idi s mudrošću i hrabrošću mladog Davida da se mogne svaka pojedina duša spasiti u radosti i skladu sa Svima Svetima.

Moje ljubljene malene duše koje pozivam! Već dugo žarko želim da se slave Mise na ovom mjestu gdje je Moja Majka s tobom, ali se Mojim zahtjevima ne udovoljava. Pa ipak, morate ostati budni i militi, jer, još malo i postat će znano da sam Ja zaista živ i dišući u Euharistiji i prisutan u Njoj Svojim Tijelom, Krvlju, Dušom i Božanstvom.

Čak i djeca koja bi Mi morala biti bliska i naviještati me odvratila su se od riječi i znakova koje Moja Majka i Ja dajemo i zaboravila su uzvišenu jednostavnost Euharistije, koja sam Ja sam, i Evanđelja, i pokušavaju Me objašnjavati prijevarnim govorima i kompliciranim zaključivanjima. Zar to nije blaćenje jednostavnog naroda?

Zato, sva Moja ljubljena djeco u svijetu! Pamteći da, kako sam Ja put i život, nitko ne može unići u Kraljevstvo nebesko a da ne prođe kroz Mene, prinosite cvjetiće sačinjene od odricanja radi obraćenja grješnika, kao što se Mojsije odrekao svog prava da naslijedi kraljevsko prijestolje, a Abraham žrtvovao Izaka.

Ja ću vam dati sve što tražite doista u Moje Ime, ali površne molitve ne mogu ganuti Mog Oca, Moju Majku, ni Mene. Sada, kako nema više vremena za oklijevanje i odugovlačenje, požurite se da udružite snage i započnete iznova. Ljubite čak i one koji imaju ljudska lica ali zvjerska srca, kao da ljubite Mene. Ako udružite snage s demonom razdora, ne zaslužujete da kažete da me uistinu poznajete. I zato, budni budite i molite svakog trenutka da ne biste pali pod vlast demona razdora. Bez prestanka se trudite da obratite svoj život u molitvu i postignete da posjedujete plodove sa stabla vječnog života. Blagoslivljam vas ljubavlju koja plamti u Mojem Presvetom Srcu.

Kad je Gospodin završio govoriti, nisam ga više mogla vidjeti. Iznenada se pojavio jak vjetar pun prašine, i ja sam se morala boriti da me ne odnese. Uskoro, svjetlo je zasjalo na nebu a jak prašnjav vjetar je prestao. Iznenadila sam se, jer se pojavila Blažena Majka na nebu sa svjetlošću blistavom kao sunce oko njezine glave. Pomagač koji bio pored mene pomogao mi je da ustanem. Malo zatim svjetlost se više nije mogla vidjeti. (Dan je bio oblačan.)

I tada je pomagač uzviknuo: "Uh!" i otišao na mjesto gdje se Euharistijsko čudo bilo dogodilo 22. rujna 1995. Iznenada je uzviknuo: "Ah! Ima puno svježih tragova krvi na tlu. To mora da se baš sada spustilo." Tad sam i ja otišla na to mjesto.

Oh! Kakav čudesan znak... Bilo je svježih krvavih tragova na tlu, oko stola na kojem su fotografije Euharistijskih čudesa dana 22. rujna 1995. bile izložene. Krv je na nekom kamenju bila u debljem sloju i pokretala se kao da diše.

Ostali smo bez riječi pred Gospodinovom neizrecivom ljubavlju i zadivljujućom tajnom. Samo smo sjeli nemoćni na tlo i zaplakali. Malo kasnije, pokušala sam ustati i hodati, ali nisam mogla. Pa sam otpuzala do obližnjeg toaleta i shvatila da je donji dio mog tijela bio teško oštećen; posvuda na mom tijelu bilo je znakova ubodnih udaraca, učinjenih željeznom šipkom, i puno modrica; a bokovi su mi bili vrlo natekli. Osjećala sam vrlo velike boli od glave do pete. Pa ipak, mogla sam se smiješiti s puno radosti, jer mi je bilo dopušteno da sudjelujem bar malo u Gospodininovim trpljenjima, a također jer sam razmišljala kako će se više grješnika pokajati jer je Gospodin otvorio Svoje Srce i prolio krv na mjestu gdje se Euharistija pretvorila u Njegovo vidljivo tijelo i krv.

Kad sam umočila prst u svježu Predragocjenu Krv, Krv je nastavila pulsirati, povlačeći moj prst ritmički i s određenom silom, poput srce živuće osobe. U jednom trenutku, Krv je čak poškropila. Izmjerili smo puls te Krvi, i bilo je to 87 otkucaja na minutu. Moj puls je bio 72. Pulsevi su bili razne vrijednosti među onima koji su bili prisutni (neki su došli kasnije na planinu). Posebno kad je Julio, moj muž, dotaknuo moju prst, Predragocjena Krv na njemu je istog trenutka poškropila, uz čujan zvuk. Svatko tko je ovo vidio bio je jako zadivljen.

(Klikni ovdje da vidiš fotografije Krvi)

Gospodine! Pohvala, zahvalnost, slava, i poklonstvo Tebi! Neka naša zahvalnost nikada ne presuši! Amen.

Julija Kim
Naju, Koreja
Copyright © 2002, Mary's Touch By Mail. Sva prava pridržana.