Naju 2002

Poruka Naše Gospe na Blagdan Prikazanja Našeg Gospodina

Poruka 2. veljače 2002.
Blagdan Prikazanja u Hranu

Molila sam s nekolicinom pomagača na Planini Blažene Majke, duboko razmatrajući o Križnom Putu koji je Isus prošao.

Kod Sedme Postaje, gdje sam molila i razmatrala boli koje je Isus trpio kad je po drugi put pao, jedan od ljudi molio je: "Hvala Ti, Gospodine, što dopuštaš nama, koji smo nedostojni i slabi, da upoznamo barem malo kako su bile okrutne i brojne boli Gospodinove, time što daješ da Julija sudjeluje u nekima od Gospodnjih neizmjernih boli na Križu..." Tek što je završio molitvu, kad se iza nas začuju jedva zamjetni šapati: "Gubimo duše, koje smo pridobili uz velike teškoće, zbog molitava ove kukavne žene. Ubijmo je, našeg smrtnog neprijatelja, razbijmo njezinu glavu, smrskajmo joj glavu o stijenu." I odmah me više đavola udarilo snažno u potiljak. Šutnuli su me, podigli, i silinom hitnuli da bih udarila o stijenu. No u taj tren, Blažena Majka siđe s Neba poput munje; plašt joj je bio raširen, i ugrabi me od njih, tako da ne udarim u stijenu.

Primivši se rukama za bolni vrat i glavu, rekla sam: "Hvala ti, Majko. Prinosim ove boli za obraćenje grješnika. Pomozi da se ja, grješnica, i mnoge duše obratimo i postanemo krojači ljubavi koji će zaliječiti Gospodinovo rastrgano Presveto Srce, rupčići koji će obrisati Isusovu krv i znoj i krvave suze Blažene Majke, i kliješta ljubavi koja će vaditi trnje i čavle kojima smo griješeći prikovali Gospodina.

"Slava Gospodinu i hvala i utjeha Blaženoj Majci! Neka naša zahvalnost nikad ne presuši. Amen."

Dok sam predano prikazivala bolove koje su mi đavoli zadali, moj bolni vrat i glava potpuno su zaliječeni. I začula sam slatki, ljubezni i nježni glas Blažene Majke.

BLAŽENA MAJKA:

Da. Hvala ti, ljubljena kćeri! I svoj mojoj ljubljenoj djeci koja su odgovorila sa "Amen" na moj poziv! Moj Sin Isus i ja smo ponovo s vama danas da bismo se sjedinili s vašim molitvama ispunjenim ljubavlju i prinesenih da biste sudjelovali u trpljenjima mog Sina Isusa, u potpunom posvećivanju vašeg dragocjenog vremena za obraćenje grješnika i razmatranju Otajstava Spasenja koje vam je postignuto neizmjernim Njegovim bolima na Križu.

Đavoli koji dobro znaju da po vašim žarkim molitvama oči i uši duhovno slijepih i gluhih otvaraju, a milosti ulaze u brojne duše, vrlo su bijesni i trude se da vas obore koristeći sva raspoloživa sredstva, ali ja ću vas uvijek braniti i štititi od njih.

U ovo vrijeme kad Satana pokušava osvojiti čitav svijet, molitve koje vi, malene duše, svakodnevno prinosite da biste sudjelovali u bolima koje je Gospodin podnosio na Kalvariji, postaju utjeha koja nadoknađuje za smrtnu agoniju koji je vaš Gospodin podnio kad su ga ostavili Njegovi učenici koje je toliko ljubio.

Također, molitve koje svakodnevno usrdno prinosite, sudjelujući u Gospodnjoj Muci, postaju pokore za grijehe koje brojna djeca počinjaju, vrijeđajući Boźje sveto dostojanstvo. Molitve i žrtve prinesene za obraćenje grješnika postaju žrtveni prinosi koji naknađuju čak i grijehe drugih duša. Gospodin i ja primamo puno utjehe takvim molitvama i žrtvama koje se prinose na oltaru Božje Pravde.

Zato danas prikazujem vaše duše na oltaru plamtećeg Presvetog Srca Gospodnjeg, kao što sam prikazala Dijete Isusa u hramu.

Sva moja ljubljena djeco u svijetu! Kad me hoćete slijediti poput nedužne djece, kupam vas u potocima vode milosrđa, hranim vas svojim duhovnim mlijekom, i vodim vas Gospodinu. Također, dat ću da duhom uzrastete po iskrenim molitvama koje revno prinosite čitavim srcem na ovom Križnom Putu na kojem ja hodam s mojim Sinom Isusom, krvareći s Njim. Gospodin će također oprati vaše duše i tijela Svojom Presvetom Krvlju i potpuno će vam oprostiti. Zaista, on je tako obećao.

Stoga požurite k meni poput poniznih, malenih duša, razmatrajući o patnjama na Križu Gospodina koji je bio bez grijeha i uvijek priznavajući da ste nedostojni grješnici.

Ljubljena moja djeco koju pozivam! Ovaj se svijet već obuzela crna tama. Kako su već brojne duše postale duhovno slijepe i gluhe, izgubile se, i lutaju u tmini, ja sam dala mnogo čudesa i znakova i uvijek ponovno vičem sve dok mi grlo ne prokrvari, da slijedim Božju volju da ne ostane zapušena ni jedna duša već da se spasi i postigne da uživa od stabla vječnog života. Pa ipak, oni ne razumiju i nastavljaju svoj hod na putu u pakao. Čak i moja djeca koju sam pozvala za Nebo ne vježbaju se u samo-odricanju —i ne trude se da postignu jedinstvo— ustrajavaju u svojoj samovolji sve do kraja, i sve više potvrđuju koliko zavrjeđuju čistilište ili pakao. Budući da će Božji odgovor biti strog, neće biti moguće izbjeći strahote pravedne vatre. Kako bi se onda moglo očekivati sigurno i mirno sutra?

I zato barem vi, koji ste pozvani i znate da se primiče vrijeme kad će suditi Bog Otac, trebate živjeti posvećenim životom u molitvama, žrtvama, i naknadama i svakog se trenutka jako truditi da svoje živote obraćate u molitve da bi se vrijeme kazne moglo okrenuti u blagoslove.

I nova svjetlost puna milosti bit će dana vama koji ste živote posvetili Gospodinu i meni i za obraćenje grješnika. Velikodušno prinosite pa i najveće boli koje vam do krvi ranjavaju srce, te sve boli koje ćete iskusiti u svijetu na kojem morate još kratko biti a zatim ćete ga ostaviti, kad se u posljednji dan vrata Neba širom otvore za vas; slavna cvjetna kruna, koju će pratiti vječna sreća, bit će vam dana; i stajat ćete pored mene.

U ovom vremenu koje je vrlo bijedno, među djecom koja su brojna poput zvijezda na nebu i zrna pijeska na obali morskoj, vrlo je malo onih koji kao malene duše dolaze bliže meni, istinski mi sebe povjeravajući. Pa ipak, pridružujući se danas vašoj pobožnosti, plačem suze radosnice gledajući vašu vrlo iskrenu ljubav i odanost.

Ljubljene moje malene duše! Vaš Gospodin koji je Put, Istina i Život, blagoslivlja vas danas svojom neizmjernom ljubavlju.

 

Kad je Blažena Majka dovršila govor, ja sam i dalje plakala i molila, prostrta na tlu. Iznenada, začula sam zvuk kao da nešto pada. Kad sam pogledala, vidjela sam sedam kapi suza. Malo kasnije palo je još dvanaest suza. Također sam primijetila da su bolovi u mojoj glavi i vratu nestali. Slava i hvala Gospodinu i utjeha Blaženoj Majci! Amen.

Julija Kim
Naju, Koreja
Copyright © 2002, Mary's Touch By Mail. Sva prava pridržana.