Naju 2002

"Znaci koji s Neba dolaze su Otajstva Spasenja"

Poruka 18. siječnja 2002. (2)

Na dan 9. studenoga 2001., kada smo molili sljedeći Postaje Križnog Puta na Planini Blažene Majke, Blažena Majka je rekla; "Ja slušam glas žarkih molitava koje prinosite na Križnom Putu, i hodam s vama, lijući krvave suze uz mog Sina Isusa, koji prolija krv i s vama je." i pružila nam je Gospodinovu Predragocjena Krv i svoje krvave suze na Križnom Putu između Treće i Petnaeste Postaje, što je bila vrlo tužan prizor, da se čovjeku srce lomilo.

Danas su nam Isus i Blažena Majka ponovno dali Predragocjenu Krv, i krvave suze i suze, između Sedme i Trinaeste Postaje. (Klikni da vidiš slike krvlju-zamrljanog kamenja od 9. studenoga 2001.) Mnogi su hodočasnici vidjeli svježe tragove krvi posute na Križnom Putu, bili su vrlo iznenađeni tim vrlo tužnim prizorom, i glasno su plakali. Vrijeme kad smo danas pronašli tragove krvi bilo je oko 9:30 ujutro, dok smo molili na Postajama Križnog Puta. U oko 5 poslije podne, vratili smo se na Planinu Blažene Majke da sakupimo krvlju zamrljano kamenje. Kad smo stigli do Dvanaeste Postaje u oko 5:20 poslije podne, vidjela sam da silazi još svježe krvi. Više od deset hodočasnika koji su bili tamo, također su je vidjeli. Mnogi su kleknuli i glasno plakali. I tada sam čula ljubezni, blagi glas Blažene Majke.

Julija (druga s lijeva) i drugi hodočasnici ispituju slijene zamrljane Krvlju

(Klikni da vidiš još fotografija krvlju-zamrljaniog kamenja)

BLAŽENA MAJKA:

Moja ljubljena kćeri! I sva djeco u svijetu koja ste pozvana! Požurite se da se probudite i dođete, jer moj Sin Isus i ja osobno dolazimo k vama da spasimo vaše bolesne duše perući ih i brišući s njih sve vaše pogreške i nečisti talog i otvarajući što je bilo zakrčeno, Predragocjenom Krvlju koje istječe iz Pet Rana mog Sina, Njegovih rana od trnove krune, i Njegovog gorećeg Presvetog Srca; krvavim suzama i suzama što ih ja prolijevam; i potocima vode milosrđa.

Gospodin vam je već rekao: "Tko Mene ljubi, njega će ljubiti Moj Otac; i Ja ću ga ljubiti, i očitovat ću se njemu".* Zar vam nisam rekla da su znaci koji dolaze s Neba Otajstva Spasenja? A dosad smo vaš Gospodin i ja očitovali Našu Prisutnost na više načina, pokazali nebrojene znakove opet i opet, i izgovorili nebrojene riječi isponova, ali čak ni većina svećenstva, čija je dužnost da naviještaju Gospodina, odvraćaju oči od tih znakova i poruka, pretvarajući se da i ne znaju za njih, srcâ zatvorenih i okovanih u šutnju umjesto da govore istinu, radi vlastitog prividnog ugleda i obzira pred ljudima. A radi toga brojne duše gube orjentaciju i hodaju prema paklu. Kako su znaci (krvi koja se spustila na Križni Put) zato pokazani da se te duše spase, budniji budite i molite da mnoge duše mogu primiti milost pokajanja.

Sva djeco u svijetu! Vijeme kazne se primiče vrlo blizu. Žurno se kajući, prinoseći žrtve i naknade, te živući živote predanja Bogu, borite se svih silama da se spasite. Jer je danas znak one ljubavi, kojom je Gospodin Sebe prinio za vas neštedimice jer vas tako jako voli, dan vama u vašoj prisutnosti, barem vi koji ste pozvani trebate pokazati marljivije svoju ljubav, i, u jedinstvu koje ćete postići potpunim predanjem u meni, prinijeti naknade za strahovite grijehe skrnavljenja. Tada će se vrijeme kazne promijeniti u nesuzdrživu ljubav i blagoslov. To je zbog toga što vaš Bog koji je na Nebu nije Bog ropstva nego je sama ljubav.

Moja ljubljena djeco koja ste pozvana! Jer vi uvijek vjerujete, slijedite, i navještate mog Sina Isusa i mene, Mi ćemo vas štititi i pratiti, bit ćemo uz vas i branit ćemo vas, i zaštititi čak i kada snažni vjetrovi i bijesno valovlje zaprijete da vas odnesu. Tako će se vaše suze i uzdasi preobraziti u radost.

Međutim, ako djeca u svijetu ne prihvate Gospodinove i moje riječi i na koncu odvrate svoja lica od njih, tada više neće biti ničeg što bih ja još mogla učiniti.

I zato, postanite pokretači koji osvježujete srca djece u svijetu koja su utonula u blato svih vrsta grijeha, i navještajte svima Gospodinovu i moju Ljubav koja nadilazi vrijeme i prostor. Tako čineći, uspet ćete se na Marijinu Arku Spasenja, postići ćete Nebo, i posjedovanje Stabla Vječnog Života.

*Ivan 14:21

Julija Kim
Naju, Koreja
Copyright © 2002, Mary's Touch By Mail. Sva prava pridržana.