Naju 2001

Poruke i znaci

Ovo su prijevodi prijevoda, toliko dobri (dovoljno dobri da se stekne jasan uvid, ali nedostaje, na pojedinim mjestima, izvjesnost o pojedinostima) koliko je meni, u mojem razumjevanju tih tekstova, to bilo moguće postići (također je činitelj i raspoloživo mi vrijeme), t.j. ovo su prijevodi s engleskog poruka datih izvorno na korejskom, nekih od ovih poruka sa ove lokacije na Mreži.

Pogledaj svakako i http://www.najumary.or.kr/, posebno: Euharistijsko čudo kojem je Papa bio svjedok, u svojoj kapeli, čija ranija inačica, na hrvatskom, je na ovoj lokaciji.
 

28. veljače -- Poruke od Našeg Gospodina na Čistu Srijedu

1. travnja -- 'Nema više vremena za odugovlačenje'

19. listopada -- 'Dat ću još jednu priliku djeci koja se gube'

3. i 6. studenog -- 'Požurite se pokajati, jer kroz još ne puno vremena vrijeme će biti žetve'

8. studenog -- 'Vrijeme strogog pravednog suda se približava'

9. studenog -- 'Požurite se probuditi i molite da budete spašeni od kazne'

9. studenog (2) -- Mrlje Predragocjene Krvi Našeg Gospodina i krvave suze Naše Gospođe na Postajama Križnog Puta na gori kod Najua

24. studenog -- Još jedan čudesni silazak Euharistije u Najuu
 

Copyright © 2002, Mary's Touch By Mail. Sva prava pridržana.

(postavljeno na www.exDeo.com s dopuštenjem)
Poruka od Našeg Gospodina na Čistu Srijedu

Poruka 28. veljače 2001.

U oko 2 sata poslije podne, zapalila sam svijeće i počela moliti krunicu. Oko 3 sata, Isus se pojavio obučen u bijelo ruho. Čitavo mu je Tijelo bilo obliveno Krvlju, pa čak je bila promočena Krvlju i Njegova odjeća. Izgledao je vrlo jadno. Dok ja u začuđenosti nisam ni znala što bih, Isus se blago primaknuo i progovorio blagim glasom:

Isus:

Ljubljena Moja malena dušo! Nemoj se čuditi. Ja sam ovako obliven Krvlju i sada, da bih spasio svijet koji je zaražen grijesima, jer ne želim da niti jedno od djece u svijetu bude osuđeno i padne u vječnu propast. Ali ma koliko ljubavi da bi im dao, većina djece u svijetu, koja su se već krajnje iskvarila, ostaju puna samodostatne tvrdoglavosti radi (svoje) oholosti i duhovno su slijepi i gluhi i vrijeđaju Boga uvredama i nezahvalnošću umjesto da prihvate Moju ljubav radi koje sam čitavo Moje tijelo (njima) dao. To je razlog što se Moje Srce ovako rastrgalo i ovako krvari dan za danom.

Kćeri Moja! Oni govore da ljube Mene i Moju Majku, ali, bez iskrenosti u molitvi i istinskog pokajanja, mole Mene i Moju Majku kao kad se (stradalnik) prihvaća spasilačkog pojasa, jedino kad (moraju) podnositi boli, i, čim prime milosti koje su tražili, zahvalni su tek za koji časak, i već se, a da nisu dali milostinje Nebeskim Prosjacima, vraćaju svojim bijednim životima i postaju trnje koje se zabada u (Moje) Presveto Srce.

Kako željno čekam da Me malene duše skinu s Križa! Ali brojna djeca u svijetu, velika većina klera i posvećenih, pa čak i Moja djeca koja su posebno pozvana prikivaju Me na Križ i, umjesto da Me skidaju s Križa, ne bude se i udružuju se s đavolom i, stoga, gube svoju orjentaciju, ispunjaju se ohološću i ispraznošću, i, oštrim škarama pohlepe i sebičnosti, razdiru i otimaju sebi Moje tijelo i moju odjeću. Moje Srce i Srce Moje Majke izgaraju i opet izgaraju i već su odavno postala (puput) živih vulkana.

Julija: Dragi Gospodine! Ja sam tako nedostojna i nemoćna. Što da učinim? Molim Te, pouči me.

Isus:

Moja ljubljena kćeri koja moraš trpjeti! Ti si Moja malena duša. Rekao sam Apostolu Pavlu da se Moja snaga u potpunosti očituje u slabima. Ako budete pamtili da Ja i Moja Majka uvijek boravimo u vama pa i kad ste slabi i budete velikodušno prinosili svakog trenutka sve boli koje vas zapadnu za obraćenje grješnika, nadoknađivat ćete i tješiti Moje rastrgano Srce i rastrgano Srce Moje Majke, koja vas moli suzama i krvavim suzama, i zašit ćete i popraviti Moju odjeću koja je sasvim rastrgana.

Tad mi je Gospodin dao nešto govoreći: "Sada, kćeri Moja! Primi ovo." Ja sam to primila objeručke i držala u svojoj lijevoj ruci.

Isus:

To je Moja pamučna odjeća natopljena Mojom Krvlju i sve iznova rastrgana bičevanjem radi grijeha brojne djece. Ti su komadi Moje pamučne haljine rastrgani oštrim škarama pohlepe i sebičnosti kojima ljude žele samo primati a da drugima ništa ne daju, udovoljavajući samo sebi umjesto da ljube druge kao sebe, a također i (škarama) promišljenog i bezosjećajnog izdajstva.

Čuvajući u sjećanju da smo Moja Majka i Ja svakog dana ovako satrveni, srcem iskrene molitve, pokajanja i ljubavi, barem vi, koji znate da smo (Moja Majka i Ja) vrijeđani i podnosimo svakovrsna trpljenja radi grješnika pa i upravo sada, pogledajte prah ove tkanine i satirite svoje ja uvijek isponova svakog trenutka. Vaša takva djela postat će kliješta koja izvlače trnje i čavle koji su duboko utisnuti u Moje Presveto Srce i Srce Moje Majke a postat će i igle koje će zašivati rastrgana Presveta Srca i odjeću. Bit će to velika utjeha za Moju Majku i Mene. I zato, trudite se da ne padnete u razočarenje i očajavanje, već, čuvajući na umu da će se, kad snažnije iskažete moć ljubavi i prinosite vašu potpunu vjernost na herojske načine, vrijeme čišćenja skratiti, ostanite uvijek budni i molite. Zbogom! An-nyoung!

Nakon što je Isus završio govoriti, nastavila sam, kroz patnje, moliti krunicu. Nisam se usudila pogledati što sam to držala u ruci. A onda sam zaspala. Kad sam se probudila, bilo je još uvijek prerano i nisam pogledala ono što sam držala u ruci. Nakon oko četiri i pol sata kasnije, u 7:30 prije podne, pozvala sam svoju obitelj i ostale. Pred očima sviju, otvorila sam ruku, drhteći u strahopočitanju. Bili su to komadići tkanine satrveni u prah i zamrljani krvlju. Svi su bili zadivljeni i pogledali su pobliže. Jedna žena, dobar poznavalac tkanina, kazala je: "Čini se da je to tkanina izrađena od vrlo finih vlakana." Svi smo gledali u tu tkaninu i obećali samima sebi da ćemo satirati naša svojeglava ja uvijek iznova, da ćemo obratiti naše živote u molitve svakog trenutka, postati jednostavne i malene duše, i tako biti istinska utjeha Gospodinu i Blaženoj Majci.

Julija Kim
1. ožujka 2001.
'Nema više vremena za odugovlačenje...'

Poruka 1. travnja 2001.

U oko 7 ujutro, dok sam molila, začula sam divni glas Blažene Majke.

BLAŽENA MAJKA:

Moja ljubljena kćeri! Moji ljubljeni sinovi i kćeri koji ste izabrani kao moji pomoćnici u ovom vremenu koje se nalazi u velikoj opasnisti! Požurite da postanete djeca i prihvatite se za moje ruke bez odmjeravanja ljudskim proračunavanjem. Čvrsto se držeći za ruke mene, vaše Majke i Spone koja zajedno veže Nebo i zemlju, i ne obeshrabrujući se i ne razočaravajući se i ne gledajući natrag, žurno se probudite, molite, pružajte naknadu, živite posvećenim životom, i postojano se trudite da preobrazite čitave svoje živote u molitve.

Tako tjeskobno vičem kako se kalež Božje srdžbe sasvim prelijeva, i kako, sada, vremena za odugovlačenje više nema, ali većina djece koja kažu da me znaju pa čak i vi koji ste odabrani ste tako slijepi i gluhi i ne slijedite vjerno rječi te Nebeske Majke koje ja vičem sve dok mi grlo ne prokrvari i ne preobraćate svoje živote u molitve. Umjesto toga, (vi) ste puni ljudskog razmišljanja i oholosti, niste kadri razaznavati kako se zlo skriva pod vanjštinama (naizgled) nedužnim, i uzrokujete razdor udružujući snage s đavolom. Srce ove Mame koja to promatra trpi boli potpunog razdiranja.

Pa ipak, kako još nije prekasno, požurite i prihvatite se za moje ruke. Ako budete barem vi, koji ste pozvani, odbacili od sebe užitke osjetila, vjerno prihvatili tjeskobne pozive mog Sina Isusa i moje, i sprovodili ih u svojim životima, vrijeme pobjede Presvetog Srca mog Sina i mog Neokaljanog Srca će se ubrzati. Stoga, postanite poput mene. Budući da ja želim sakupiti maleno cvijeće i sjemenje mučeništva, koje vi prinosite čineći žrtve svakog trenutka, u svom gorećem Neokaljanom Srcu i prinijeti ih Bogu, trudite se kako najbolje i najviše možete.

Onda ćete vidjeti da dan, kad će Bog, koji je Sama Ljubav i koji vas tako voli, preobraziti kalež srdžbe u kalež blagoslova i ponovno izgraditi mjesto koje je Sotona razrušio, i tako začepiti usta onih koji se protive i kritiziraju, nije daleko.

Djeco moja koja ste izabrana! Podnosite boli sada, ali ako imate na umu mjesto koje vam je u Nebeskom Kraljevstvu pripravljeno, iskažete snagu ljubavi tako da ni jednu od boli koje vas prate kad mene slijedite ne protratite, ustrajete u potpunoj odanosti, na herojske načine, i u milosti prinesete (svoje boli), vaši će se uzdasi preobraziti u radosti u ne tako dalekoj budućnosti.

Julija Kim
1. travnja 2001.
Dat ću još jednu priliku djeci koja se gube...'

Poruka 19. listopada 2001.

Dok sam molila na Postajama Križnog Puta na gori Blažene Majke zajedno sa nekoliko pomoćnika, osjećajući velike teškoće i boli, bujice vode milosrđa počele su teći kod Sedme Postaje i nastavljale su silaziti.

Kad smo stigli do Dvanaeste Postaje i molili klečeći na tlu, iznenada sam izgubila snagu u čitavom tijelu pala sam unatrag. Zanijela sam se i vidjela sam viđenje. Brojni ljudi dozivali su upomoć iz velikih boli. Gazili su jedni po drugima, borili se da se popnu naviše. Oni koji su bili gaženi jecali su i vikali od bola. Neki njihovi urlici zvučali su poput vučjih, dugog otegnutog glasa. Zvučali su zastrašujuće, da čovjeka prođu trnci.

I tada su đavoli zaposleno obilazili, šapćući u uši tih ljudi: "Možeš preživjeti jedino ako se uspneš naviše." Oni koje su đavili prevarili pokušavali su se svim svojim silama uspeti naviše, ne mareći čak ni za vlastitu braću i sestre, gazeći i njih ne bi li spasili svoje vlastite živote. Ali njihovi su očajnički napori bili uzaludni. Čim bi, naizgled, stigli na vrh, drugi bi ih, koji bi bili ispod njih, uhvatili za noge i povlačili dolje. Padali bi na dno i ostali, koji su bjesomučno pokušavali da se uspnu, bi po njima gazili. Bio je to strašan prizor, koji se bez kraja ponavljao. Urlici su do te mjere zvučali jezovito, da mi se činilo da mi se kosa digla na glavi. Dok sam promatrala ovaj strašni prizor, počela sam zazivati Gospodina dršćućim glasom.

Oh, Spasitelju Isuse koji si Otkupitelj i Sama Ljubav! U ovo vrijem ljudsko duštvo je postiglo ogroman napredak u vrlo složenoj materijalističkoj civilizaciji, ali je unutarnji život ljudi postao još jaloviji, poput pustinje. Koliko boli to Tebi sigurno zadaje! Blistav napredak materijalističke civilizacije može dovesti do privremenih pogodnosti, ali ne može dati ljudima istinsku sreću. Umjesto toga, on ponišćuje ljubav. Od kakve koristi to može biti našim dušama?

Oprosti svoj onoj djeci u svijetu koja su tako slijepa i gluha i srljaju u vlastitu propast kojoj neće biti kraja, a da ne razumiju riječi Gospodinove i riječi Blažene Majke. Spasi ih oslobađajući ih od lukavih đavolskih napastovanja. Potpuno ih očisti njihovih grijeha, ozdravi ih, i daj da uskrsnu po Svetoj i Predragocjenoj Krvi iz Tvojih Sedam Rana, koju si prolio sa Križa da spasiš svijet.

Dok sam zazivala, Isus se ukazao, obučen u bijelu haljinu i crveni ogrtač. Preplavila me radost i kazala sam:

Oh, moj Gospodine! Molim te spasi te ljude koji su pali u napast đavolâ jer se nisu uzdali u Gospodina i Blaženu Majku, hoćeš li?

ISUS:

Zar ti nisam rekao da ničega nema što bi se još moglo učiniti ako ljudi odbiju prihvatiti ljubav, ma koliko ljubavi da bi im Ja dao, jer im je dana slobodna volja?
 

Gospodine! Zar ti Gospodine nije bila vrjednija ona jedna ovca koja je bila izgubljena ali je nađena, više od devedeset i devet drugih ovaca? Samo jedna jedina kap Predragocjene Krvi koju su Gospodine prolio radi nas može spasiti cijeli svijet.

Kako sam nastavila zazivati i moliti, Gospodin je pogledao ljubeznim i milosrdnim očima na sve nas koji smo molili, i progovorio.

ISUS:

Moja ljubljena malena dušo! Kad bi me sva djeca u svijetu slijedila vjerom poput tvoje, ovaj bi svijet već postao Novo Nebo i Nova Zemlja. Ali pogledaj sve te brojne ljude. Umjesto da se kaju za svoje grijehe, oni okrutno gaze i upropašćuju svoje bližnje, nastojeći spasiti jedino vlastite živote. Kako mogu očekivati da će živjeti?
 

Gospodine! Molim Te, daj im još jednu priliku da se pokaju. Kad umru, njihova će se tijela vratiti u zemlju, ali njihove duše neće moći izbjeći plamenove paklene vatre. Smiluj se da ni jedna duša ne padne u pakao.

Ponovno sam zazivala i molila. I tada je Gospodin kazao.

ISUS:

Moja poslušna i ljubezna kćeri! Kako bih mogao odbiti tvoju žarku molitvu? Dat ću još jednu priliku djeci koja su se izgubila u svoj toj strci i koja lutaju. Ako prihvate Mene i Moju Majku, pokajat će se i bit će spašeni.
 

Kad je Isus završio govoriti, uzišao je više u nebo. U tom trenutku se, Blažena Majka, koja je bila obučena u bijelu haljinu i plavi ogrtač, pojavila uz Gospodina. Govoreći: "A sada, otvori svoje oči!", Gospodin je, zajedno sa Blaženom Majkom poslao na ljude svjetlost Presvetog Srca i svjetlost milosrđa kao i velike bujice vode milosrđe. A zatim su poslali (na zemlju) Predragocjenu Krv iz Gospodinovih Sedam Rana i krvave suze Blažene Majke. Od brojnih ljudi, samo je jedan jako mali broj prihvatio Gospodina i Blaženu Majku, prihvatio ljubav od Njih, i uspio pobjeći iz urličućeg mnoštva. A od onih koji nisu prihvatili Gospodina i Blaženu Majku i koji su i dalje surađivali s đavolima, svjetlo ljubavi i kaplje Krvi od Gospodina i Blažene Majke vraćali su se natrag Gospodinu i Blaženoj Majci.

Gospodin i Blažena Majka došli su k nama i izlili na nas svjetlo Presvetog Srca i svjetlo milosrđa, bujice vode milosrđa iz Njihovih ruku, Predragocjenu Krv iz Gospodinovih Sedam Rana, suze Blažene Majke, (i njezine) krvave suze, te mirisno ulje -- ne samo na nas već također i na sve one koji rade da pomognu Blaženoj Maji od Najua i koji su došli da posjete Blaženu Majku od Najua, na njihove glave, potiljke, čela, na njihova leđa i na čitave njihove grudi. Zatim je Gospodin nastavio govoriti.

ISUS:

Ljubljena Moja djeco! U ovo sadašnje vrijeme, zvucikoji označuju svršetak (jednog razdoblja) već zvone poput pogrebnog zvona putem onih koji rade s đavolima, i velike nevolje koje pogađaju čitav svijet već se zbivaju, a većina djece u svijetu su slijepa i gluha i samozadovoljno ne prihvaćaju Poruke Ljubavi od Mene i Moje Majke, pobuđujući živi vulkan u Mom Srcu, da plamti snažno vatrom pravde.

Pa ipak, po žarkim prošnjama Moje Majke Marije i vašim iskrenim molitvama natopljenim suzama i skrivenim žrtvama i pokorama, malene duše koje ste postale žrtveni prinosi, Ja, koji sam Put, Istina i Život, i koji sam početak i svršetak, završit ću posao koji sam započeo.

Sva djeca koja su došla k Meni po Mojoj Majci doźivjela su i doźivjet će u ovom svijetu mnogo uvreda, progona, kritiziranja i ismjehivanja u svakovrsnim iskušenjima kad budu maviještala Mene i Moju Majku. Ali će im u budućem svijetu biti dana moć i povlastica da posjeduju stablo vječnog života i uživat će vječnu sreću za Mojom Trpezom u Mom Kraljevstvu. Stoga, ne brinite već postanite malene osobe po velikoj poniznosti i hodite naprijed i (druge) hrabro vodite u spašavanju bijedog svijeta koji se primič svom uništenju, i dajte da tako svi ljudi hvale Oca koji je na Nebesima. Tada ću Ja, koji sam Gospodin koji vas otkupljuje i Pravedni Sudac, doći k vama na oblacima, sa silnom Moći, donoseći nagradu koju sam vam obećao i donoseći vatru, zajedno s Mojom Majkom koja zaslužuje da bude čašćena kao Kraljica Neba. Jahl-itghurah (Napomena prevoditelja s korejskog na engleski: Ova korejska riječ znači doslovce Budite dobro! ili Ostanite dobro! i odgovara pozdravljanju djeteta sa Zbogom prilikom odlaska .
 

Julija Kim
Naju, Korea
'Požurite se pokajati, jer kroz još ne puno vremena vrijeme će biti žetve...'

Poruka 3. studenog 2001.

Molili smo na Postajama Križnog Puta rano izjutra. Kod Dvanaeste Postaje, zadubila sam se u razmatranje prevelike Ljubavi radi koje je Gospodin bio okrutno razapet na Križ tri sata, prolijevajući svu Svoju Krv i Vodu, do posljednje kapi, radi noas grješnika, i molila sam Ga:

"O, moja Ljubavi, moj Gospodine! Danas je Prva Subota, za koju Blažena Majka, Kraljica Neba i naša prava Majka, kaže da je spomen na dugi, dugi dan njezinog trpljenja, kad je ona ostala sama, jer je izgubila Gospodina, i to je dan u koji ona poziva svoju djecu da mole s njom.

'Uvijek me je pratila bol od dana kad sam začela svog Sina, ali, na Veliku Subotu, izrazila sam žalosti i na izvanjski način po prvi put, i tako sam jadno plakala čitave noći moleći za svog Sina Isusa i za grješnike. Ti bolni sati bili su također i vrijeme prolaska iz Smrti mog Sina u Njegovo Uskrsnuće, (bio je to) dan povratka iz smrti u život. To je razlog što sam tražila od vas da sa mnom noćas molite.'

Ovom porukom (6. veljače 1993.), Blažena Majka je pozvala mnogu djecu da zajedno mole u noći Prve Subote. Oni koji su sa Amen odgovorili na njezin poziv ovdje se okupljaju i zajedno mole. Dotakni i utješi svakog od njih da ne budu poput napukle posude koja ne može držati vodu već da se mogu ponovo roditi u Duhu Svetom. Operi grijehe svih onih koji traže Gospodina i Blaženu Majku Predragocjenom Krvi iz Gospodinovih Sedam Rana. Tada će, kad se pokaju od svojih grijeha, ozdraviti i u svojim dušama i u svojim tijelima, predati se potpuno Presvetom Srcu Gospodinovom i Neokaljanom Srcu Blažene Majke kao malene duše, iskusiti ljubav i mir u radosti poniznog sjedinjenja sa Svetima, postati jedno u Presvetom Trojstvu, i dati slavu Gospodinu.

O, moj Gospodine! Sve moje, moj živote, moj vječni Ljubljeni! Ljubim Te i hvalim Te. Po zaslugama (svog) trpljenja na Križu i predivne ljubavi kojom si, Gospodine, pobijedio smrt i uskrsnuo, pošalji slatku kišu na sve duše!"

U tom trenutku, Predragocjena Krv je provrla iz Sedam Rana Gospodina raspetog na Križu, i izlila se na nas sve. I tada je Isus ljubezno progovorio.

Ljubljena Moja malena dušo! Sve vas toliko ljubim (da na vas Svoju Krv izlijevam).
 

Osjetivši snažan miris krvi, dobro sam pogledala na one koji su molili sa mnom, ali na njima uopće nisam vidjela krvi. Kad je Predragocjena Krv provrla (iz Gospodinovog Tijela na Križu), osjetio se i snažan miris ruža. Iza nas su se izlile bujice vode milosrđa, koje su također odavale snažan miris ruža. Preplavila nas je radost, jer smo vidjeli kako nam je Gospodin davao Svoju Predragocjenu Krv ispred nas da bi nas privukao, a Blažena Majka nam je davala bujice vode milosrđa iza nas, da bi nas potakla naprijed. Hvalili smo Gospodina i Blaženu Majku.

Poruka 6. studenog 2001.

Obilazili smo Postaje Križnog Puta, moleći i razmatrajući kako je Isus nosio Križ. Kod Osme Postaje, gdje je Isus sreo jeruzalemske žene koje su za njim plakale i kazao im: "Kćeri jeruzalemske! Ne plačite za Mnom; nego plačite radi sebe i radi djece svoje!" (Luka 23:28), vidjela sam viđenje.

Velik broj ljudi bilo je okupljeno. Među njima bio je Sveti Otac, mnogo klera, posvećenih osoba, i laika. Malo zatim postalo je vjetrovito, i mnogo ljudi se njihalo od vjetra poput trski. Oni koji su slijedili Gospodina i Blaženu Majku jako su se borili da ih vjetar ne pomete i održavali su se čvrsto. Bilo bi im puno lakše prepustiti se da ih vjetar pomete kao i druge, ali oni su uprezali snage da ne izgube ravnotežu. Radi toga su ih oni ljudi koje je vjetar pometao smatrali preprekom. Ti su ljudi nemilice gurali i podbadali sa svih strana one koji su slijedili Gospodina i Blaženu Majku. Jedan mali broj onih koji su slijedili Gospodina i Blaženu Majku nisu više mogli podnositi boli i pridruživali su se ostalima koje je vjetar pometao.

Prošlo je nešto vremena. Isus i Blažena Majka sišli su k nama, dolazeći na oblacima i okruženi anđelima, i pozorno su promotrili svaku pojedinu osobu u mnoštvu. I tada je Blažena Majka počela govoriti blagim i ljubeznim glasom.

BLAŽENA MAJKA:

Ljubljena Moja djeco! Požurite sada da se pokajete, jer prije ne mnogo vremena bit će vrijeme žetve kad se odjeljuju dobri klasovi od praznih klasova. Tako vam brižno govorim da više nema vremena za kolebanje i odugovlačenje, ali... ne mogu suzdržavati tugu, jer čak i većina moje pozvane djece ne prinose neprestance cvjetiće samoodricanja i ne predaju se potpuno mom Neokaljanom Srcu preobrazujući svoje živote u molitve, već se trude da ostave (svoje) križ(eve), govoreći da su preteški.

Dublje razmatrajte Riječi Gospodina, vašeg Otkupitelja: Lakše je devi proći kroz ušicu igle nego bogatašu u Kraljevstvo Božje. Tada ćete dobro razumjeti da Gospodin nije govorio samo o bogatstvu svjetovnog posjedovanja. Djeco! Ako ne ispraznite svoja srca već u svojim srcima ostanete bogati raznovrsnim požudama, krivo usmjerenom duhovnošću, i ohološću, kako Gospodin može u njima živjeti?

U ovom vremenu koje je postalo hitno, Svijet Tajni je rastrganog (vela), ali imajte na umu da se dolazak srdžbe Boga Oca odgađa ahvaljujući vašem duhu i životu mučeništva po kojem se trudite čitavim svojim tijelima i čitavim svojim srcima da budete dionici u smtrnoj agoniji koju je Gospodin podnio na Kalvariji, žaleći dubokom ljubavlju i suzama radi mene i radi mog Sina Isusa, vašeg Otkupitelja, kao i zahvaljujući žarkim molitvama, žrtvama i naknadama malenih duša koje se meni mole. I zato, umnažajući vaše napore da iskažete snagu ljubavi, prinosite molitve, žrtve i naknade za one duše koje vjetar poput trski pometa.

Budući da sada kušate svakovrsne uvrede i boli za Isusa i mene, živući među ljudima u svijetu koje vjetar poput trski pometa, bit ćete ubrojeni među dobre žitne klasove po općoj (milosti koja je dostupna svakome) milosti od Boga. Čak i one duše koje sada vjetar njiše poput trski, bit će ubrojene među dobre žitne klasove, ako se potpuno pokaju i slijede moje riječi.

Ipak, budući da je Bog darovao ljudima slobodnu volju, ako oni ne budu potpuno slijedili mojih riječi, okrenu mi leđa, i ustraju u tome da budu prazni klasovi, Bog će njihov udio u plodovima stabla vječnog života koje vam je pripravljeno oduzeti (njima). A kamo će tada te duše ići?

Djeco moja koja ste odabrana! Uvijek pamtite riječi ove Mame: Bog može razrušiti u trenu željezne stupove i brončane zidove ma koliko čvrsto da su napravljeni, i može ih isto tako podići, pripravni budite i bdijte da se sretnete s Gospodinom, vašim Otkupiteljem, koji će uskoro k vama doći, donoseći nagradu i vatru, i da (se sretnete) sa mnom.
 

Kad je Blažena Majka završila govoriti, Isus i Blažena Majka zasjali su svjetlošću Presvetog Srca Isusovog i Neokaljanog Srca Marijinog te svjetlošću milosrđa nad svakom (prisutnom) osobom, i vratili su se na Nebo. U taj čas su oni koji se teško bore da svoje sile ne udruže s ostalima koje vjetar njiše (i pometa) vidjeli da Gospodin i Blažena Majka blistaju svjetlošću na njih, i primili su tu svjetlost objeručke i sretnih lica, i, obnovljene hrabrosti i snage, mogli su ostati (i stajati) čvrsti.

Julija Kim
Naju, Korea
'Vrijeme strogog pravednog suda se približava'

Poruka 8. studenog 2001.

Dok sa bila u dubokom razmatranju, vidjela sam viđenje. Isus je krvario iz rana koje su Mu prouzročili trnova kruna i bičevanje, ali su brojni ljudi među kojima je bilo i mnogo pripadnika klera i dalje zabijali još čavala u Njega. Glasni zvuci udaranja čekićem su se nastavljali, i od njih su me uši boljele. Promatrajući Isusa koji je neprestano krvario, osjećala sam u svom srcu krajnje boli kao da se razdire u komadiće.

"Oh, moj Gospodine, moj Ljubljeni! Ti ljubiš tako mnogo čak i one duše koje Te i dalje tjeraju u smrt. Kako da proniknemo Tvoju ogromnu ljubav? Koliko će još molitava biti potrebno da se izvuku ti čavli zariveni u Tvoje tijelo? Ljubimo Te svim svojim srcima, premda smo nedostojni. Neka Te utješe žrtve, pokore, i žarke molitve koje prinosimo, premda smo tako maleni poput zrnaca prašine.

Oh, moja Ljubavi, moj Ljubljeni! Evo, izvadit ćemo čavle zarivene u Gospodinovo tijelo kliještima koja nam je dala Blažena Majka; postat ćemo rubac koji briše krv i znoj sa Gospodinova lica; postat ćemo krojači koji će zašiti rane u Tvom Presvetom Srcu; i trudit ćemo se da živimo život zahvalnosti koja nikad ne prestaje. Zato primi hvalu, slavu, i utjehu.

Oh, moja Ljubavi, moj Ljubljeni! Ispuni naše nedostojne duše plodovima zasluženim Tvojim trpljenjem na Križu; preuzmi naše živote da možemo nahraniti brojne duše tim plodovima."

Dok sam žarko molila, Isus je počeo tiho govoriti.

ISUS:

Moja ljubavi, Moja malena dušo! Više si puta ponovila da si nedostojna i da su tvoje molitve poput prašine, ali molitve koje ti prinosiš s ljubavlju i žarom su poput slatke vode koja taži moju žeđ i poput kliješta koja izvlače čavle iz Mog tijela.

Moje ljubljeno djetešce! Kako sam ti ranije rekao, mogu te učiniti savršenom, li ne odnosim ti tvoje mane koje su ti dane poput darova koji te održavaju poniznom. Zato se nemoj usredotočiti na sebe, već, s još većim marom i neprestanim žrtvama i pokorama, prinosi se potpuno da bi sav kler bio poslušan i ujedinio se oko Pape, koji je Petrov nasljednik, koga sam Ja odabrao, koji je Moj Namjesnik, i koji je najstariji brat u Crkvi, te da bi se oni obratili i ispunili poslanje koje im je povjereno, prema Mojoj Volji.

Čak se i velika većina klera otuđila od izvora ljubavi, potpuno zaboravila o Mom Božanstvu, i postala slijepa i gluha, i, da zaštite svoj (lažni) ugled pred ljudima, ne brane istinu od zabluda koje vide i iza leđa kritiziraju, premda Ja, koji sam put, istina , i život, i Moja Majka, koja je Suotkupiteljica i Odvjetnica, pokazujemo znakove i vičemo dok nam grla ne prokrvare. Za to ih čeka pravedni gnjev Boga Oca.

I nije to sve. Mnogi od klera, kojih je dužnost da vode svoja stada u Nebo, prinose Mise i Službu Božju površno, zanemarujući svoje svete dužnosti, i nevjerni su poslovima koji su im zadani, bave se golfom, Go-Stop-om (napomena prevoditelja s korejskog: Go-Stop je popularna kartaška igra u Koreji koja se igra radi kockanja i zabave), te pijući i prepuštajući se zadovoljstvima zajedno sa svjetovnjacima, umjesto da se uzdržavaju od druženja sa žnama; opčinjeni su i ovisni o svakovrsnim stvarima svijeta. Kad god oni tako čine, ja nosim trnovu krunu umjesto kraljevske krune, pribijan sam na Križ, i prolijevam krv.

Evo, klere čitavi, sve posvećene osobe, i laici u svijetu! Vrijeme strogog pravednog suda se približava. Ali kako još nije prekasno, požurite da se pokajete i svim se silama potrudite da ugasite vatru u Mom Presvetom Srcu koje je postalo poput živog vulkana, i tako spriječite da vas Bog Otac kazni. I pristupite Mi preko Moje Majke uzdajući se u Moju Ljubav koja sve nadilazi i kojom ljubim i najgore grješnike. Ja, koji vas ljubim, još vas pokušavam spasiti pretačući u vas krv koju sam na Križu prolio da vas operem od vaših ljaga. Ali, ako odbijete primiti u sebe Moju Krv, Ja vam ne mogu pomoći. Ona djeca koja trče k Meni po Mojoj Majci, koja je Pomoćnica u Mojem Djelu Spasenja, Posrednica, Suotkupiteljica, ubrojit će se u dobre klasove na posljednjem sudu i uživat će vječnu sreću za Mojim stolom u Mom Kraljevstvu.

Julija Kim
Naju, Korea
'Požurite se probuditi i molite da budete spašeni od kazne...'

Poruka 9. studenog 2001.
Posveta Bazilike Sv. Ivana Lateranskog u Rimu

Dok sam obilazila Postaje Križnog Puta (na gori Blažene Majke in Naju), moleći i razmatrajući duboko u srcu kako je Gospodin primio smrtnu osudu, kako su ga prekrile čitavoga rane okrutnog premlaćivanja i bičevanja, i kako je nosio Križ na Goru Kalvariju, Postaju za Postajom, sudjelovala sam intimnije u Gospodinovim trpljenjima. Osjećala sam kako mi tijelo postaje vrlo teško i nisam mogla više ni koraka dalje. Puzeći po zemlji i vukući noge, nisam mogla oči otvoriti i gubila sam svijest. Kod Šeste Postaje, razmatrala sam kako je Sv. Veronika, pristupivši hrabro Gospodinu usred ismijavanja i uvreda mnogih ljudi, ne obazirući se na to, čitavim srcem, obrisala Gospodinovo lice zamrljano krvlju i znojem i očistila Njegove oči prekrivene krvlju te grumene krvi s Njegovog čela izgrebanog trnovom krunom, omogućujući tako Gospodinu da bar malo otvori Svoje oči i gleda. I tada sam vidjela viđenje.

Vidjela sam Gospodina, koji je bio sav pokriven ranama i krvario, zajedno s Njegovom Blaženom Majkom, koja je lila krvave suze uz Njega. Isus je bivao bičevan kad god su ljudi griješili. Radi neprestanog bičevanja, čitavo Njegovo tijelo bivalo je razdirano i trgano i neprestance je krvarilo. Predragocjena Krv koja je tekla iz Njegovog čela radi trnove krune prekrivala Mu je oči. Izgledao je tako jadno da se to ne može opisati. Blažena Majka je počela govoriti vrlo ljubeznim i tjeskobnim glasom.

BLAŽENA MAJKA:

Moja ljubljena kćeri koja si pozvana da budeš malena duša! Gospodin, koji je tvoj Otkupitelj i koji vrlo snažno ljubi i najokorjelije grješnike, bio je prikovan na Križ, umro je, bio pokopan, i uskrsnuo za tri dana, ali On još uvijek ovako prolijeva Svoju krv za obraćenje grješnika i za posvećenje svećenika, čak i sada, nako dvije tisuće godina.

Sada su, po lukavom đavlovom napastovanju, čak i većina djece koja su pozvana, većina klera, i posvećenih, postali slijepi i gluhi, izgubili svoja usmjerenja, i evo su pred ulaskom u širom otvorena vrata pakla, a ništa se ne govori, i oni propuštaju vršiti, poruke ljubavi koje moj Sin Isus i ja vičemo, čak i ponavljajući iste riječi sve isponova. Radi toga se srdžba Božja izlijeva (na svijet), i, dok ja zadržavam kalež (Božjeg gnjeva), moje Srce također izgara tako snažnim plamenovima da postaje poput živog vulkana. S druge strane ipak nalazim utjehu, jer ima malenih duša kao što si ti.
 

Oh, moja ljubezna i poslušna kćeri koja se trudiš da postaneš samo krpa za čišćenje duša! Također se trudiš da postaneš kliješta za vađenje čavala koji se zarivaju u tijelo mog Sina Isusa kad god ljudi počinjaju grijehe. Također želiš postati ona koja će ljubavlju zašivati rane Presvetog Srca Isusovog i mojeg Neokaljanog Srca. Prinijela si svoje najbolje vijeme Gospodinu i meni da postaneš rubac koji će brisati krv i znoj moga Sina Isusa i moje suze, pa i moje krvave suze. Što ti sve ne bih dala?

Već ste čuli i dobro znate da se moj Sin Isus i ja žalostimo kad ste vi žalosni; trpimo kad vas muče boli i trpite; također smo moj Sin Isus i ja sretni i radujemo se s vama kad ste vi sretni i radosni. Pamteći da ja pozorno slušam zvuke žarke molitve koju vi prinosite na Postajama Križnog Puta na Kalvariji, te da vas ja pratim, lijući krvave suze uz mog Sina Isusa koji prolijeva krv i koji je s vama, budniji budite i živite posvećenim životom za obraćenje grješnika i za posvećenje klera.

Sva djeca u svijetu! Tako vam tjeskobno govorim da će odgovor pravde Boga Oca biti neumoljiv i da se izvjesno sutra ne može obećati, pa kakao možete biti tako nemarni da poslušate moje molbe koje vam dovikujem, krvareći iz utrobe? (Dugo) vas već tjeskobno molim, govoreći vam da: "ne dovodite na sebe kaznu tame, vatre, i krvi" (3. veljače 1994.), i više sam vas puta opomenula da je vrijeme velike nevolje sasvim blizu. Pa ipak, ako se ne pokajete, a (umjesto toga) čak i većina klera (lažno) naviještaju mirna vremena i ne trude se da ostanu budni, što će se dogoditi stadima (pastvi njihovoj) koja ih slijede? Nema više vremena za odugovlačenje.

Kako se vrijeme koje je Bog dopustio primiče kraju, razmatrajte o razdoblju Sodome i Gomore koje su bile razorene jer se u njima nije našlo ni deset pravednih osoba, i požurite se razbuditi pa molite da biste bili spašeni od kazne i uništenja plamteće sumporne vatre koja će se evo sručiti na svijet.

Ljubljena Moja djeco koja ste pozvana! Imajte na umu da je ovaj svijet već obuzela kriza radi koje će biti pretvoren u pepeo zbog strašnih njegovih grijeha, ali da vam moj Sin Isus daje još jednu mogućnost zahvaljujući vašim žarkim molitvama, žrtvama i naknadama, malene duše. Barem vi se trebate potpuno predati Presvetom Srcu Isusovom, koji je postao žrtva prinosnica za pomirenje, i mom Neokaljanom Srcu; i, preobrazujući svoje živote u molitve, povežite Gospodinove krvareće rane, zašijte ih, i očistite ih.

Budu li se glasovi vaših molitava, malene duše sjedinjene ljubavlju u Presvetom Trojstvu, združili i uzdigli visoko u Nebo, kriza Trećeg Svjetskog Rata će se izbjeći. Ali ako djeca u svijetu sve do konca budu odbijala da prihvate poruke ljubavi koje im moj Sin Isus i ja dajemo, da se pokaju, i da bdiju, ja više neću moći zadržavati kalež Božjeg gnjeva.

Ljubljena Moja djeco! Kad moj Sin Isus sjedne na kraljevsko prijestolje, a ću ja Mu biti uz bok, okružen svim nebeskim anđelima, i razdijeli dobre žitne klasove od praznih klasova, zar ne bi dobro bilo da i vi budete ubrojeni među dobre klasove umjesto da budete odijeljeni kao prazni?

Stoga, ne oklijevajte i ne odlažite već se čvrsto prihvatite za moje ruke, koja sam nit koja veže Nebo i zemlju, provodite u djelo poruke ljubavi, i tako sudjelujte u djelu spasenja ovog svijeta. Činteći tako, pridružite se vječnoj nebeskoj gozbi posred klicanja anđela i Svetaca u Nebu, gdje više nema smrti, gladi, žeđi, tuge, trpljenja, ni uzdisanja, već koje je jedino ispunjeno ljubavlju; i budite sudionici u slavi.

Kod Desete Postaje, još sam bila slaba i iscrpljena, nemoćna da i oči otvorim. Kad je jedan čovjek u molitvi uzkliknuo: "Ah! To je krv!" uz veliki napor uspjela sam otvoriti oči i vidjela sam svježu krv ovdje-ondje na tlu. Počeli smo pobliže pregledavati (tlo) i našli kamenje i otpalo lišće zamrljano krvlju od Treće Postaje do Petnaeste gdje je Isus uskrsnuo. Kad sm umočila prst u krv, moj je prst bio zamrljan krvlju koja je izgledala da je bila svježe prolivena.

Julija Kim
Naju, Korea
Brojno kamenje i lišće drveća na gori pokraj Najua zamrljani Predragocjenom Krvi Našeg Gospodina i krvavim suzama Naše Gospođe

Poruka 9. studenog 2001. (2)

Dok je Julija obilazila Postaje Križnog Puta na gori Blažene Majke blizu Najua rano ujutro 9. studenog 2001., primila je poruku od Naše Gospođe i vidjela viđenje Našeg Gospodina koji je trpio strašne boli radi naših grijeha, a Njegova Predragocjena Krv provirala je iz Njegovih Sedam Rana (na čelu, na obje ruke, na srcu, na boku, i na obje noge), te Naše Gospođe koja je također lila krvave suze. Uskoro zatim, Julija i nekolicina drugih koji su bili s njom našli su na (raznim) mjestima Postaja Križnog Puta kamenčiće i lišće otpalo s drveća zamrljane krvlju, pa čak i komadiće mesa. Odmah su znali da je to Predragocjena Krv i Tijelo Našeg Gospodina, otrgnuto od Njegovog Tijela bičevanjem, te krvave suze Naše Gospođe. Našli su stotine kamenja i listova s drveća zamrljanih krvlju cijelim putem između Treće Postaje (gdje je Naš Gospodin prvi put pao) i Četrnaeste Postaje (gdje je Naš Gospodin bio zakopan). Sakupili su svo kamenje i lišće drveća zamrljano krvlju da ih sačuvaju i radi laboratorijskih ispitivanja. Prizori sakupljanja tog kamenja i lišća fotografirani su i snimljeni na video vrpcu.

o. Thomas More Chung i drugi sakupljaju kamenje zamrljano Predragocjenom Krvlju

O. Thomas More Chung (s lijeva) i drugi hodočasnici
sakupljaju kamenje zamrljano Predragocjenom Krvlju Našeg Gospodina

fotografija kamenja zamrljanog Predragocjenom Krvlju

Uzorci krvi se ispituju u Laboratory za sudsku medicinu pri Nacionalnom Sveučilištu u Seulu, najuglednijem takvom laboratoriju u Koreji. Preliminarni rezultati pokazuju da je to ljudska krv. Kasnije će biti objavljeno više detalja. Jedna grupa znanstvenika u Latinskoj Americi, priznata od Vatikana, također je pokazala zanimanje da provede odvojeno ispitivanje. Oni će uskoro doputovati u Koreju da ispitaju lokaciju ovih čudesa, intervjuiraju svjedoke, i ponesu nekoliko uzoraka krvi radi testiranja.

Ovaj silazak krvi i tijela Našeg Gospodina zajedno sa krvavim suzama Naše Gospođe je zaista izvanredno divan nebeski znak strahovitog značenja. To je također moćan podsjetnik svima nama o osnovnoj kršćanskoj istini da je naše spasenje omogućeno po trpljenju i prolijevanju krvi Našeg Gospodina.

Drugo jedno veće čudo na istoj gori bila je promjena Euharistijskih prilika kruha i vina u prilike tijela i krvi u obliku malenog srca za vrijeme posjete Biskupa Romana Danylaka 22. listopada 1995. Bilo je tamo i brojnih drugih čudesa u zanjih nekoliko godina: tjelesnih ozdravljenja vodom iz izvora Blažene Majke, mirisa ruža, silazaka mirisnog ulja i drugog. Opetovane pojave ovih čudesa su obistinjenje Gospodinovog obećanja u Njegovoj poruci od 8. prosinca 1999., kad je Julija bila na Gori Blažene Majke zajedno s ostalim hodočasnicima:

Kad god dolazite ovamo tražeći Moju Majku i Mene i zazivajući (nas) čitavim srcem, ja ću izliti na vas svjetlo iz mog gorećeg Presvetog Srca i svjetlo Mog milosrđa, a Moja Majka će također izliti na vas svjetlo iz Njezinog Neokaljanog Srca i potoke vode milosrđa da se nasišete mlijeka koliko vam srce želi. Tada će sva vaša žeđa biti ugašena; i ispunit ćete se milostima i iskusiti radost, ljubav i mir. Danas, zajedno s Mojom Majkom, koja je bila začeta bez istočnog grijeha radi spasenja svijeta, Ja na vas šaljem nebeske blagoslove.

fotografija kamenja zamrljanog Predragocjenom Krvlju

fotografija kamenja zamrljanog Predragocjenom Krvlju

fotografija kamenja zamrljanog Predragocjenom Krvlju

fotografija kamenja zamrljanog Predragocjenom Krvlju
 
Još jedan čudesni silazak Euharistije u Najuu

Poruka 24. studenog 2001.

24. studenog ove godine bila je deveta obljetnica što je kip Blažene Majke u Najuu počeo odavati mirisno ulje i sedma godišnjica dvaju čudesnih silazaka Euharistije za vrijeme posjeta Nadbiskupa Giovannija Bulaitisa, Apostolskog Pro-Nuncija u Koreji. Dok je Julija obilazila Postaje Križnog Puta rano izjutra 24. studenog 2001., Predragocjena Krv Našeg Gospodina promijenila se u bijelu Svetu Hostiju i sišla u Julijina usta. Prizori Julijinog čudesnog primanja Svete Hostije na jezik, obasjano tajanstvenim svjetlom, fotografirani su. (vidi niže). Julija je blagovala Euharistiju na Gospodinov naputak.

Poruka 24. studenog 2001.

Dok sam slijedila Postaje Križnog Puta u oko 7 ujutro (na Gori Blažene Majke), razmatrajući kako je Isus trpio smrtnu agoniju, iznenada sam vidjela moćne i divne zrake svjetla koje su izračivale iz Isusa visećeg na Križu. Zatim se Njegovih Sedam Rana otvorilo, i iz njih je provrela krv. Tokovi krvi odmah su se sakupili u jedan, pretvorili u Euharistiju, i sišli u moja usta. U tom sam trenu čula ljubazni i blagi glas Isusov.

ISUS:

Evo, Ljubljena Moja malena dušo! Primi i blaguj ovo. To je Krv Mog Saveza koju ja prolijevam da isperem grijehe djece u svijetu i (to je) Moje Tijelo koje hrani duše. Potpuno mi se predajte da postanete jedno sa Mnom; sjedinite se s Mojim Srcem.

Oh, Moja jadna dušo! Moja malena dušo! Što se tebe, koja Mene tražiš da Me ne bi ni na trenutak ostavila već da se sjediniš s Mojom žarkom Ljubavlju kojom sam želio sjediniti se s tobom u Svom Božanstvu i čovještvu, tako žestoko odbacuje jest radi Moje vrlo velike Ljubavi prema tebi i radi tvoje vrlo velike ljubavi prema Meni. Kako mogu svjetski ljudi i pokušati naslutiti da su brojne boli koje koje su te zapale Moja prevelika Ljubav prema tebi? Po tvojoj potpunoj vjeri, ljubavi i uzdanju u Mene, nisi se žalila ili obeshrabrila radi boli koje su te zadesile u tvojoj poslušnosti u biskupiji koja je nadležna (u tvom području) i (tvom) Pastiru. Umjesto toga si milosno prinijela te boli i primala Me po duhovnim sjedinjenjima (pročestima) vesela srca. Takve tvoje male žrtve taže Moju neizmjernu žeđ i također ispunjaju (utjehom) tjeskobno Srce Moje Majke.

Stoga, bez straha od ičega već nepobjedivim oružjem (ljubavi prema svima) koje će te osposobiti da poraziš lukave đavlove napade, potpuno se pouzdaj u Moju Majku i Mene koji ćemo te održati kao kao osobu koja nikad ne popušta u ispravnosti svog karaktera, pa ni u protivštinama.

Ljubljena Moja djeco koja ste pozvana! Čak i u okolnostima nevoljâ, budite svakog trenutka zahvalni, klanjajte se Tojedinom Bogu koji je Otac cijelog čovječanstva i koji živi čitavu vječnost i koji je s vama i otkriva (vam) svoju uzvišenost, i hvalite Njegovo preblagoslovljeno Kraljevstvo. Kako sam Ja povjerio sve Očevoj Volji, a također se i Moja Majka potpuno prepustila Očevoj Volji, trebate se također i vi potpuno predati Volji Moje Majke i Mojoj. Potpuno se ispraznite. Samo ćemo tada Moja Majka i Ja moći živjeti i raditi unutar vas.

Ljubljene Moje malene duše! Imajući na umu da povećane bili prate približavanje novog rođenja, iskažite snagu ljubavi marljivije i prinesite herojski vašu vjernost. Tako će tama zabune biti poražena. Nimalo ne brinite da li ćete uspjeti, već izvršavajte kako najbolje možete zadaće koje su vam povjerene. I žurite k Meni po Mojoj Majci, čuvajući u dubinama vaših srcâ vječni život koji vam je osvojen neprocjenjivom, beskrajnom Božjom Ljubavlju i Spasenjem Križa.

Julija Kim
Naju, Korea

Julia Kim u zanosu čudesno prima Presveto Tijelo, pridržana od dvojice vjernika

Julia Kim u zanosu čudesno prima Presveto Tijelo, pridržana od dvojice vjernika

Julia Kim u zanosu čudesno prima Presveto Tijelo, pridržana od dvojice vjernika

Julia Kim u zanosu čudesno prima Presveto Tijelo, pridržana od dvojice vjernika

Julia Kim u zanosu čudesno prima Presveto Tijelo, pridržana od dvojice vjernika

Copyright © 2002, Mary's Touch By Mail. Sva prava pridržana.